Ανυπομονεί για την ατμόσφαιρα στην Πάτρα ο Ιβάνοβιτς

Ανυπομονεί για την ατμόσφαιρα στην Πάτρα ο Ιβάνοβιτς

bet365

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ξέρει πως οι φίλοι της ΑΕΚ δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα στην Πάτρα κι ανυπομονεί για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (9/10, 17:00).

Το blog του άσου της ΑΕΚ στο esake.gr:

«Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε

Ξεκινήσαμε και επίσημα τις υποχρεώσεις μας με μία πολύ καλή εμφάνιση στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Κόροιβο, που μας έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που το καταφέραμε. Τώρα , όμως, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ξέρουμε, ότι κάθε αγώνας εκτός έδρας είναι δύσκολος και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποβάλλουμε οποιοδήποτε άγχος και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είμαστε μία ομάδα που παίζει πολύ σκληρή άμυνα, δίνοντας παράλληλα και την απαιτούμενη προσοχή στο επιθετικό κομμάτι. Πιστεύω, ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Προσωπικά νιώθω πολύ όμορφα που αγωνίστηκα στο Κύπελλο και έδωσα και εγώ όσα μπορούσα στη νίκη της ομάδας μου. Τα «έχασα» λίγο μόλις μπήκα στο παρκέ, ωστόσο, πιστεύω ότι ημέρα με την ημέρα θα γίνομαι όλο και καλύτερος.

Τέλος, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ. Έμαθα, ότι οι οπαδοί μας δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στους αγώνες στην Πάτρα και ελπίζω να είναι όσο πιο πολλοί μπορούν, ώστε να μας δώσουν ώθηση για το διπλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα