Πρίφτης: «Ρυθμός, ριμπάουντ και λάθη θα κρίνουν το ματς»

Πρίφτης: «Ρυθμός, ριμπάουντ και λάθη θα κρίνουν το ματς»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλυσε τα αγωνιστικά στοιχεία που θα χαρίσουν τη νίκη του Άρη επί των Τρικάλων.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της Basket League. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τα Τρίκαλα και ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του τόνισε τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως, «Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος ξεκινά αύριο και αρχικά θέλω να ευχηθώ μία καλή σεζόν, με καλό μπάσκετ, χωρίς τραυματισμούς και με πολύ κόσμο στα γήπεδα. Πρώτος αντίπαλός μας είναι τα Τρίκαλα, μία ομάδα την οποία σεβόμαστε πολύ, όπως κάθε αντίπαλο. Τα Τρίκαλα μπορεί να συγκρότησαν σχετικά αργά το ρόστερ τους, όμως έκαναν καλές επιλογές και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα αν δεν προσεχθούν».

Αναφορικά με τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: «Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με ενέργεια, όπως κάναμε σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα με την Κύμη, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη πιστεύω ότι θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα