Με Μπάκεν και Ναχαρίγια ο Άρης

Με Μπάκεν και Ναχαρίγια ο Άρης

Gazzetta team
Με Μπάκεν και Ναχαρίγια ο Άρης

bet365

Στην… μπασκετική Δανία αλλά και στο Ισραήλ θα χρειαστεί να ταξιδέψει ο Άρης στην κανονική διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ καθώς Μπάκεν και Ναχαρίγια επικράτησαν και στους δεύτερους αγώνες της προκριματικής φάσης.

Στον Άρη μπορούν πλέον να καταστρώσουν με ασφάλεια τα πλάνα τους για την κανονική διάρκεια της νέας διοργάνωσης της ΦΙΜΠΑ καθώς έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων

Για την ακρίβεια, πριν από λίγο συμπληρώθηκε ο όμιλος του Άρη για τη regular season του Τσάμιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ. Στον όμιλο των «κίτρινων» όπου ήδη υπάρχουν οι Μπάνβιτ (Τουρκία), Μονακό (Γαλλία), Ντομζάλε (Σλοβενία), Νίμπουργκ (Τσεχία), Σκαϊλάνερς (Γερμανία) προστέθηκαν και οι Μπάκεν (Δανία), Ναχαρίγια (Ισραήλ).

Η Μπάκεν επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα της εσθονικής Ταρτού με 83-70 έχοντας τους ίδιους πρωταγωνιστές καθώς Ντιούφ (21π.) και Ακούν (20π.) ήταν και πάλι οι κορυφαίοι. Η Ναχαρίγια ένιωσε και πάλι τον κίνδυνο απέναντι στην ουκρανική Τσμόκι, τελικώς νίκησε με 70-67 χάρη στο επιμέρους σκορ 16-11 στην τελευταία περίοδο. Ο Τζίλμπερτ Μπράουν (18π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Ισραηλινούς.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα