Ουέιντ: «Δεν χρειάζεται να κυνηγήσω άλλο δαχτυλίδι»

Αλέξανδρος Καραλής
Ουέιντ: «Δεν χρειάζεται να κυνηγήσω άλλο δαχτυλίδι»

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ μίλησε για τη μετακίνησή του από τους Χιτ στους Μπουλς, εξηγώντας ότι είχε την επιλογή να πάει στους Καβαλίερς το περασμένο καλοκαίρι, αλλά προτίμησε να αγωνιστεί στη γενέτειρά του.

Μετά από 13 χρόνια καριέρας, ο 34χρονος, πια, σούπερ σταρ αγωνίζεται για πρώτη φορά με διαφορετική φανέλα από αυτή των Μαϊάμι Χιτ, καθώς αποφάσισε να μετακομίσει στη γενέτειρα πόλη του, το Σικάγο, για να παίξει στους Μπουλς.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ουέιντ σχολίασε ότι οι «ταύροι» δεν ήταν η μοναδική του επιλογή το περασμένο καλοκαίρι, καθώς σκέφτηκε και την πιθανότητα να... ξανασμίξει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Καβαλίερς, κάτι που όμως δεν έκανε.

«Αυτό είναι που ήθελα να κάνω (σσ. να παίξει στη γενέτειρά του). Για μένα είναι απλό, δεν ήρθα για τα λεφτά. Σκέφτηκα και το Κλίβελαντ, αλλά δεν χωρούσα εκεί. Δεν κάνεις απλά κάτι επειδή σκέφτεσαι "Θα μπορούσα να κερδίσω ένα δαχτυλίδι εκεί". Έχω ήδη τρία δαχτυλίδια, δεν χρειάζεται να κυνηγήσω ένα ακόμη», εξήγησε ο Ουέιντ, που ήξερε ακριβώς τι ήθελε να κάνει το φετινό καλοκαίρι.

 

NBA Τελευταία Νέα