Ο Ντιό επιβεβαίωσε τον «μύθο» του καπουτσίνο!

Αντωνία Σπανού
Ο Ντιό επιβεβαίωσε τον «μύθο» του καπουτσίνο!

bet365

Ο Μπορίς Ντιό σίγουρα δεν είναι αδιάφορος σαν προσωπικότητα. Ο Γάλλος επιβεβαίωσε την «μυθική» ιστορία με τον καπουτσίνο και το άλμα.

Ο Μπορίς Ντιό έχει πολλές ιστορίες με τις οποίες έχει χτίσει τον μύθο του. Μια από αυτές έχει να κάνει με το απίστευτο άλμα του και έναν καπουτσίνο, την εποχή που αγωνιζόταν στους Σανς.

Η ιστορία έχει ως εξής:

«O Μπορίς μπαίνει μέσα στο γυμναστήριο φορώντας σαγιονάρες και κρατώντας τον καθιερωμένο του καπουτσίνο, ο οποίος ήταν απαραίτητος για εκείνον κάθε πρωί.

Ήταν στα workouts των pre- draft, οπότε βλέπει το μηχάνημα που μετρούσε το άλμα και ρώτησε περί τίνος πρόκειται.

Του είπαμε ότι μετράει το κάθετο άλμα, υπολογίζοντας τις μπάρες που θα ακουμπήσει κάποιος. Μας ρώτησε ποιο είναι το υψηλότερο άλμα που είχε γίνει και του απαντήσαμε του Αμάρε (σ.σ. Στουτντεμάιρ) που ακούμπησε όλες τις μπάρες.

Ο Μπορίς ακουμπάει κάτω τον καφέ, βγάζει τις σαγιονάρες του και... καθαρίζει όλες τις μπάρες με το πρώτο του άλμα. Μετά ήρεμος βάζει τις σαγιονάρες του, σηκώνει τον καπουτσίνο του και φεύγει λέγοντας, 'αυτό δεν ήταν δύσκολο'».

Ο Ντιό, όντας πλέον παίκτης των Τζαζ, παραδέχτηκε το παραπάνω σκηνικό.

«Είναι κάτι σαν μύθος. Θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω αν έσπασα το ρεκόρ, αλλά θυμάμαι να είμαι με σαγιονάρες και καφέ στο χέρι και να πηδάω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα