Μπαρνιάνι: «Υπέροχη η αίσθηση της επιστροφής!»

Μπαρνιάνι: «Υπέροχη η αίσθηση της επιστροφής!»

Gazzetta team
Μπαρνιάνι: «Υπέροχη η αίσθηση της επιστροφής!»

bet365

Η Μπασκόνια είναι η μεγάλη ευκαιρία του Αντρέα Μπαρνιάνι να σώσει την... υστεροφημία του ενώ ο Ιταλός άλλοτε NBAer μίλησε για το ντεμπούτο του με τους Βάσκους.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον χειμώνα όταν έλυσε το συμβόλαιό του με τους Νετς ενώ η Μπασκόνια αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον άλλοτε NBAer να σώσει την υστεροφημία του, επιστρέφοντας στην Ευρώπη έπειτα από 10 χρόνια στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μπουρούση στην front line των Βάσκων έκανε το ντεμπούτο του στο 96-81 επί της κατόχου του Διηπειρωτικού, Γκουάρος ντε Λάρα, εκεί όπου οι Βάσκοι κατέκτησαν το Trofeo Araba πριν από την έναρξη της σεζόν στη Liga Endesa.

«Κατ' αρχάς, είναι υπέροχο συναίσθημα η επιστροφή στα παρκέ έπειτα από μεγάλη αποχή! Πλέον προτεραιότητά μου είναι να βρω ξανά ρυθμό και να βρούμε χημεία σαν ομάδα» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του με τους Βάσκους.

Πρόσθεσε, δε, πως «οι φίλαθλοι της Μπασκόνια είναι σπουδαίοι! Το είδα στο Supercopa, το ήξερα πριν έλθω στη Βιτόρια, θα το δω και στους αγώνες του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα