Χαραλαμπίδης: «Να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ

Χαραλαμπίδης: «Να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας»

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από την Καρσίγιακα σε φιλικό αγώνα, τονίζοντας ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Χαραλαμπίδης: «Να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στο site της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, σχολιάζοντας σχετικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τα φιλικά παιχνίδια μας, αλλά η εικόνα που δημιουργήσαμε στο τέλος δεν ήταν καλή. Και δεν είναι μόνο ότι η ομάδα έχασε τα τέσσερα τελευταία φιλικά παιχνίδια, αλλά περισσότερο η εικόνα που δείξαμε, το γεγονός ότι ήμασταν πολύ ευάλωτοι στην άμυνα και σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, τους οποίους πρέπει να βελτιώσουμε.

Μας προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεχόμαστε πολλούς πόντους και κάνουμε πολλά αβίαστα λάθη, τα οποία οδηγούν σε εύκολους πόντους τον αντίπαλο. Τα δύο τελευταία τεστ στη Σμύρνη ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και θα πρέπει να αποτελέσουν μία διδακτική εμπειρία για μας. Μας ανησυχεί και ο τραυματισμός του Μαργαρίτη, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης στην ομάδα μας. Η υγεία είναι αυτό που προέχει. Έχουμε χρόνο, αλλά όχι πολύ μπροστά μας και σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά πάνω σε αυτά που μας προβληματίζουν». 

Best of internet