Το... καψόνι του Λου στους Καβαλίερς!

Το... καψόνι του Λου στους Καβαλίερς!

Αλέξανδρος Καραλής
Το... καψόνι του Λου στους Καβαλίερς!

bet365

Ο Τάιρον Λου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το πώς έδωσε κίνητρο στους Καβαλίερς, στους περασμένους τελικούς, λέγοντας ότι πήρε $100 από κάθε παίκτη της ομάδας και τα επέστρεψε όταν τέλειωσαν οι τελικοί!

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Ντοκ Ρίβερς το 2009 για να δώσει κίνητρο στους Σέλτικς, με τον Τάιρον Λου να τον μιμείται και να αποκαλύπτει την ιστορία μήνες μετά την κατάκτηση του δαχτυλιδιού.

Μετά το 5ο παιχνίδι των τελικών, όπου η παρέα του ΛεΜπρόν κέρδισε μειώνοντας σε 3-2 τη σειρά, ο Λου πήρε $100 από κάθε παίκτη, μέλος του προπονητικού staff, ακόμη και από τον ιδιοκτήτη(!) και τα έκρυψε στην οροφή του γηπέδου των Ουόριορς.

Ο Αμερικανός τεχνικός δεσμεύτηκε να επιστρέψει τα λεφτά μετά την ολοκλήρωση των τελικών, κάτι που έγινε, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Καβαλίερς, με τον Λου να λέει ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νταν Τζίλμπερτ, έχει σε βίντεο το στιγμιότυπο που ο Λου βγάζει τα λεφτά από την... κρυψώνα της Oracle Arena.

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, προφανώς το κίνητρο του Τάιρον Λου προς την ομάδα του δούλεψε και με το παραπάνω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα