Έκαναν... έξωση στον Ρος οι Καβαλίερς!

Κώστας Κουκούσης
Έκαναν... έξωση στον Ρος οι Καβαλίερς!

bet365

Ο Τέρενς Ρος των Τορόντο Ράπτορς χρησιμοποιούσε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLA για τις ατομικές προπονήσεις του μέχρι που ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η παρέα του τον... πέταξαν έξω.

Ο 25χρονος γκαρντ μαζί με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του Μπρούνο Καμπόκλο έκαναν καθημερινά την προπόνηση τους, μέχρι που οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν πως θα πρέπει να αποχωρήσουν, επειδή ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει κλείσει το γήπεδο για μια εβδομάδα ώστε να δουλέψει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των Καβαλίερς, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

«Μας έστειλαν σε ένα γήπεδο που είναι για να παίζουν οι φοιτητές και μάλιστα η μία μπασκέτα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε. Ήταν έτοιμη να γκρεμιστεί και για να μην μπλέκονται στα πόδια μας οι φοιτητές χρειαζόταν να τραβάμε μια κουρτίνα που υπήρχε εκεί. Κάποια στιγμή λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι πόσα λεφτά μπορεί να έχει ο ΛεΜπρον. Πρέπει να είναι ωραία να είσαι πρωταθλητής», ανέφερε ο Ρος.

Μάλιστα το αστείο της υπόθεσης είναι πως κάποια στιγμή ένας 75χρονος τον είδε να αστοχεί σε τρία συνεχόμενα τρίποντα και όπως είπε δεν δίστασε να τον ειρωνευτεί με την εξής ατάκα: «Όταν είσαι έτοιμος τα μεγάλα "σκυλιά" (ο ΛεΜπρον Τζέιμς και οι συμπαίκτες του) παίζουν στο διπλανό γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα