Ζέκα και Πράνιτς αποθεώνουν Διαμαντίδη (vid)

Ζέκα και Πράνιτς αποθεώνουν Διαμαντίδη (vid)

Ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας χρησιμοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα social media για ν' αποδώσουν κι εκείνοι το φόρο τιμής τους στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ζέκα και Πράνιτς αποθεώνουν Διαμαντίδη (vid)

Οι Ζέκα και Πράνιτς έμειναν έκθαμβοι με το σκηνικό που διαμορφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην αποχαιρετιστήρια βραδιά του Διαμαντίδη, με τον Πορτογάλο να γράφει:

«Δεν μπορώ να ζήσω κάτι τέτοιο γιατί εκείνος είναι ΘΕΟΣ κι έκανε πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να κάνω τα μισά απ’ ό,τι αυτός. Το διαμάντι είναι μόνο ένα. 3D».

Από την πλευρά του, ο Κροάτης άσος ανέφερε: «Όταν γίνεται όλο αυτό στον αποχαιρετισμό σου, τότε ξέρεις ότι έκανες τα πάντα στην καριέρα σου. Υποκλίνομαι στον βασιλιά, ήταν τιμή μου που σε είδα να παίζεις...». 

 

Kad ti netko napravi ovakav oproštaj onda znaš da si napravio sve u karijeri. Kapa dolje kralju, bila mi je iznimna čast što sam te mogao gledati uživo...#respect #dimitrisdiamantidis #diamantidis #diamondsareforever  KING

A video posted by My Life My Rules (@danijelpranjic32dp) on

Best of internet