Δεν θέλησε να πει για το επεισόδιο με Μπάκνερ ο Πρίφτης

Δεν θέλησε να πει για το επεισόδιο με Μπάκνερ ο Πρίφτης

Gazzetta team
Δεν θέλησε να πει για το επεισόδιο με Μπάκνερ ο Πρίφτης

bet365

Ο Μπάκνερ δεν θέλησε να δώσει το χέρι του στον Καββαδά στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης απέναντι στην Γκαζιάντεπσπορ όταν του έδωσε την θέση του στο παρκέ και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έστειλε μετά από αυτό το περιστατικό τον Έρικ Μπάκνερ στα αποδυτήρια, ωστόσο στις δηλώσεις του δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι:

Aναλυτικά όσα είπε:

«Το ότι οι νίκες και οι ήττες στα φιλικά παιχνίδια δεν μετράνε είναι σωστό, αλλά ταυτόχρονα είναι και λάθος. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ούτε να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις, που είναι αλήθεια ότι τα επίσημα μετράνε, σίγουρα όμως από τέτοια ματς βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Δεν σημαίνει ό,τι παίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει και πάρα πολύ. Μας πείραξε πάρα πολύ που χάσαμε σήμερα και έτσι πρέπει να είναι. Γιατί αυτή την αντίδραση που θα χρειαστούμε μέσα στην κανονική διάρκεια σε τέτοιες βραδιές, καλούμαστε να την διαχειριστούμε και τώρα. Δεν είχαμε καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε έχοντας στο μυαλό μας στην επίθεση, καμία σκληρότητα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε λίγο σε αυτό. Πιστεύω ότι μας δυσκολεύει πάρα πολύ το ότι δεν έχουμε τα τεσσάρια και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με σχήματα που τα έχουμε κάνει ελάχιστα στην προπόνηση. Αλλά αυτό είναι δικαιολογία. Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούμε έτσι. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και μέσα από την αμυντική βάση να μπορούμε να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια.

Η Gaziantep είναι μια ιδιαίτερη ομάδα που στηρίζεται στο τρίποντο. Έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού. Όταν έχει καλά ποσοστά είναι ικανή να σε σκοτώσει. Είχαμε κακή ατομική άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε μαχητικό πνεύμα ειδικά στα ριμπάουντ. Είναι και θέμα μέρας και κούρασης... Δεν μπορώ να το προσδιορίσω συγκεκριμένα και εγώ το ψάχνω.

Είναι ένα θέμα δικό μας, δεν έχω να πω κάτι για τον Buckner. Με την νοοτροπία των παιδιών δεν έχω θέμα. Με την αφομοίωση κάποιων πραγμάτων που ζητάω είναι σαφές ότι έχουμε πρόβλημα. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά. Είναι σαφές ότι είμαστε σε μια περίοδο γνωριμίας και δυστυχώς δεν είμαστε και όλοι. Αυτό λίγο στην συνοχή της ομάδας δημιουργεί πρόβλημα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την συνεργασία μας. Έχουμε πολλή δουλειά ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε. Ο Σανικίντζε θα έρθει κατευθείαν στην Βενετία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα