Συνεχίζουν μαζί Άρης και Europcar (vid)

Συνεχίζουν μαζί Άρης και Europcar (vid)

Gazzetta team
Συνεχίζουν μαζί Άρης και Europcar (vid)

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας της, για ακόμα 3 χρόνια, με την χορηγό εταιρία μετακίνησης, Εuropcar.

Μετά τον χορηγό περίθαλψης, η ΑΡΗΣ ΚΑΕ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασία της (για ακόμη τρία χρόνια) με την χορηγό εταιρία μετακίνησης, Europcar.

Η ανακοίνωση της Europcar:

«Η Europcar με πρόεδρο τον κο Κωνσταντίνο Βαρδάκη παίρνει στις πλάτες της, τον ιστορικό μας ΑΡΗ σε δύσκολους οικονομικά καιρούς για τη χώρα, όπως στις πλάτες τους τον έπαιρναν στα κρίσιμα ο Γκάλης και ο Γιαννάκης.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε την ΑΡΗΣ ΚΑΕ. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα, που καθήλωνε τους Έλληνες φιλάθλους και η οποία μας έχει κάνει αλλά και αναμφισβήτητα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους εντός και εκτός συνόρων.

Η Europcar και η ΑΡΗΣ ΚΑΕ μοιράζονται κοινές αξίες και αρχές όπως το πάθος για την διάκριση και την κορυφή, η ομαδικότητα και η σταθερότητα.

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν τη ζεις μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους, όταν τη ζούμε μαζ με τον Άρη μας. Ο ΑΡΗΣ έχει τους πιο εντυπωσιακούς φιλάθλους. Σε κάθε παιχνίδι του ΑΡΗ στο Nick GalisHall, οι οπαδοί του δημιουργούν μία καταπληκτική, μία αξέχαστη , μοναδική ατμόσφαιρα που τη χαζεύουν ακόμα και οι αντίπαλοι.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, τα στελέχη της ΑΡΗΣ ΚΑΕ θα κινούνται στο δρόμο με άνεση και ασφάλεια και θα ζουν καλύτερα.

Η Europcar Greece, μέλος του Ομίλου των Εταιριών Βαρδάκης, είναι ο απόλυτος ηγέτης στην ενοικίαση αυτοκινήτων τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα συμβάλλοντας στην τόνωση και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Η Europcar αποτελεί τη νούμερο ΕΝΑ επιλογή στην Ευρώπη για την ενοικίαση αυτοκινήτων με παρουσία σε 140 χώρες παρέχοντας στους πελάτης της υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε πολύ καλές τιμές.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΆΡΗΣ, κ. Νίκος Λάσκαρης με την δυναμική του παρουσία έδωσε στον ΑΡΗ «επιχειρηματικό οξυγόνο». Έχει ξεκινήσει μία φιλόδοξη προσπάθεια να φέρει στην ομάδα σταθερότητα και να την οδηγήσει πάλι βήμα - βήμα εκεί που της ανήκει, στην κορυφή. Ο Πρόεδρός μας κο Κωνσταντίνος Βαρδάκης αλλά και όλοι εμείς στην Europcar θέλουμε να είμαστε το όχημα που θα φέρει τον ΑΡΗ με γεμάτο το ρεζερβουάρ και ασφάλεια στις λεωφόρους των επιτυχιών.

Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια και οι στόχοι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ να συμβαδίζουν με τους δικούς μας. Πρώτοι παντού και πάντα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα