Τζάμπολ με αποδοκιμασίες σε Τεόντοσιτς και... Κλαβέρ

Γιάννης Ράμμας
Τζάμπολ με αποδοκιμασίες σε Τεόντοσιτς και... Κλαβέρ

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένει... ανεπιθύμητος στο «Νίκος Γκάλης», αλλά απέκτησε και παρέα τον Βίκτορ Κλαβέρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος επίσης αποδοκιμάστηκε.

Η προσέλευση στο κλειστό λίγο πριν απ' το τζάμπολ της πρεμιέρα του «Diamonds Are Forever» ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη Μπαρτσελόνα ήταν ελάχιστη (500θ.), αλλά ήταν κι αρκετή για να υπενθυμίσει σε κάποιους αντιπάλους πως... παραμένουν αντίπαλοι.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποδοκιμάστηκε για πολλούς και διάφορους λόγους κατά την παρουσίαση της ρωσικής ομάδος, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Βίκτορ Κλαβέρ της καταλανικής. Ο τελευταίος δεν έχει παίξει στον Ολυμπιακό, ούτε τίποτα σχετικό, αλλά... δεν παίζει στον Παναθηναϊκό και το πώς έφτασε να μη φορά τη φανέλα του δεν έχει ξεχαστεί απ' τον κόσμο της ομάδος.

Την ίδια ώρα, τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα για τους Μπαρτζώκα & Περπέρογλου, με άλλους να τους χειροκροτούς κι άλλους να γιουχάρουν.

Παραδόξως, οσο η προσέλευση αυξανόταν, η κατάσταση ισορροπούσε για τον Μίλος Τεόντοσιτς κι απέσπασε το χειροκρότημα της εξέδρες για μία εξαιρετική ασίστ στον Βιτάλι Φριντζόν στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου. Απ' την άλλη, ο Βίκτορ Κλαβέρ τ' άκουγε σχεδόν σε κάθε επαφή με τη μπάλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα