Εκπλήξεις και DJ Ferrer για Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Εκπλήξεις και DJ Ferrer για Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ

bet365

Το «Diamonds Are Forever» (16-17/9) προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη πλησιάζει και οι εκπλήξεις για το κοινό πoυ θα διασκεδάσει υπό τους ήχους του διάσημου DJ Dennis Ferrer θα είναι πολλές!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη με το πιο δυνατό τουρνουά.

Οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι «πράσινοι» για το κοινό πολλές:

«Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν όλους όσοι δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στη χώρας μας, το «Diamonds Are Forever», προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Διαμαντίδη!

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 16/9, στο κατάστημα του PAOSHOP στη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ θα τοποθετηθούν τα τρία τρόπαια της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την πράσινη φανέλα, ώστε οι φίλοι της ομάδας να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους για πρώτη φορά!

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, το Σάββατο 17/9, μεταξύ των αγώνων και των υπόλοιπων εκδηλώσεων, οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του διάσημου Αμερικανού DJ, Dennis Ferrer ενός από τους πλέον δημοφιλείς DJS του πλανήτη, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και να ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω, πάντα στο πλαίσιο του «Diamonds Are Forever» το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (Παναθηναϊκός Superfoods, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα Lassa), αλλά και την εκδήλωση βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

18:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 Παναθηναϊκός Superfoods-Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
22:00 Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Μόσχας», αναφέρει το paobc.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα