Γκαλινάρι: «Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, μόνο για την Αρμάνι!» (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Γκαλινάρι: «Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, μόνο για την Αρμάνι!» (pic)

bet365

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι βρέθηκε στην Ιταλία για εκδήλωση του NBA και στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση χορηγού στη λίγκα, ο Ιταλός μίλησε για τους Νάγκετς και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ των «σβώλων» τόνισε την επιθυμία του να φτάσει ψηλά με την ομάδα τους και δήλωσε πως αν επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ευρώπη, αυτό θα είναι μόνο για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο.

«Αν επιστρέψω στην Ιταλία θα το κάνω για την Αρμάνι Μιλάνο με την πρόθεση να νικήσω», ήταν τα λόγια του «Γκάλο», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Νάγκετς, αποκαλύπτοντας πως είχε προτάσεις για ανταλλαγή των περασμένο Φεβρουάριο, αλλά προτίμησε να μείνει:

«Είμαι πολύ καλά στο Ντένβερ, είχα την ευκαιρία να πάω σε άλλη ομάδα πέρσι λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας τον Φεβρουάριο αλλά αρνήθηκα. Στόχος μου είναι να κερδίσω κάτι με το Ντένβερ. Παρ’ όλα αυτά οι… υπερομάδες όπως το Γκόλντεν Στέιτ και το Κλίβελαντ είναι της μόδας και να κερδίσεις κάτι με το Ντένβερ αυτή τη σεζόν είναι κάτι πολύ δύσκολο για τον καθένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φόργουορντ, που είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη γενέτειρά του, το Μιλάνο, για εκδήλωση του NBA και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική ομάδα της Ιταλίας.

«Ήταν μεγάλη απογοήτευση η ήττα στην έδρα μας από την Κροατία σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα μπροστά σε 15.000 θεατές. Όταν είσαι στην έδρα σου πρέπει να κερδίζεις. Θεωρώ ότι υπήρχε λάθος προσέγγιση από τον Τύπο, για το γεγονός ότι γραφόταν ότι είμαστε η ισχυρότερη εθνική Ιταλίας όλων των εποχών, που είναι πάντα λάθος να λέγεται. Χρειάζεται ρεαλισμός.»

 

NBA Τελευταία Νέα