Ο Λι ονειρεύεται πρωτάθλημα και δεν το κρύβει!

Ο Λι ονειρεύεται πρωτάθλημα και δεν το κρύβει!

Αλέξανδρος Καραλής
Ο Λι ονειρεύεται πρωτάθλημα και δεν το κρύβει!

bet365

Οι Νιου Γιορκ Νικς ενισχύθηκαν σημαντικά στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και η αισιοδοξία στην ομάδα για τη νέα χρονιά... ξεχειλίζει, κάτι που φάνηκε κι από τις δηλώσεις του Κόρτνεϊ Λι, που έκανε λόγο για τίτλο!

Ο Αμερικανός γκαρντ των Νικς έχει φιλοδοξίες για τη φετινή του ομάδα και δεν το κρύβει! Ο Λι ήταν μία από τις φετινές προσθήκες της ομάδας του «μεγάλου μήλου», που δυνάμωσαν πολύ το ρόστερ της για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Λι μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του σε αμερικάνικα μέσα δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη και στον τίτλο, λέγοντας: «Φίλε, είμαστε διεκδικητές του τίτλου! Οι Νικς δεν μπήκαν στα πλέι-οφ, όμως φέτος πάμε να το αλλάξουμε αυτό και να κερδίσουμε. Το δαχτυλίδι είναι ο απόλυτος στόχος για όλους στην ομάδα. Ξέρω ότι για μένα είναι σίγουρα. Όταν μου μίλησαν και μου είπαν για τα κομμάτια που θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες παίκτες, δεν σκέφτηκα τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα.

Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τους Νικς στα πλέι οφ. Όλοι είναι πεινασμένοι και έχουν σπουδαίο κίνητρο. Πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο και να αποκτήσουμε χημεία, ώστε να το δούμε ότι λειτουργεί όλο αυτό. Όταν συμβεί αυτό, πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε πολύ τρομακτικοί!», ήταν τα λόγια του έμπειρου γκαρντ, που μαζί με τους Ρόουζ, Νόα, Τζένινγκς, αλλά και τους... παλιούς Άντονι και Πορζίνγκις ευελπιστούν να ανεβάσουν πολλά επίπεδα ποιότητας τους Νικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα