Πρίφτης: «Υπάρχει συμφωνία με τον Σανικίντζε» (vid)

Πρίφτης: «Υπάρχει συμφωνία με τον Σανικίντζε» (vid)

Gazzetta team
Πρίφτης: «Υπάρχει συμφωνία με τον Σανικίντζε» (vid)

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Πράβετς της Βουλγαρίας και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει πως υπάρχει συμφωνία με τον Βίκτορ Σανικίντζε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:

«Στην αρχή όλοι έχουν διάθεση όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο. Όλοι έχουν όρεξη να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο διάστημα αυτό των δέκα ημερών, ο βασικός στόχος είναι να βρούμε έναν συντονισμό μεταξύ μας. Να βρούμε την κοινή συχνότητα που χρειάζεται να έχει αυτή η ομάδα. Να αρχίσουμε να χτίζουμε τις σχέσεις μας και εντός και εκτός γηπέδου. Να αναπτύσσουμε τις συνεργασίες μας και σιγά σιγά να γίνουμε μια συμπαγής και ομοιογενής ομάδα.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα σε ότι αφορά τους ξένους. Όσον αφορά στους Έλληνες υπάρχει ήδη ένας κορμός από την περσινή χρονιά. Στο κομμάτι που αφορά στο ελληνικό στοιχείο θεωρώ πως ενισχυθήκαμε σημαντικά με την προσθήκη των Καββαδά και Τσαϊρέλη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει έναν αξιόλογο ελληνικό κορμό. Τα δύο αυτά παιδιά είναι γνώριμα σε εμένα. Νομίζω πως με κοινή δουλειά και προσπάθεια θα ενταχθούν και οι ξένοι στον βαθμό που χρειαζόμαστε το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Κάθε ρόστερ όταν δημιουργείται και διαμορφώνεται έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αυτό είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται κάποια δουλειά. Ωστόσο και ο Cummings και ο Marble είναι σε ένα καλό επίπεδο, κυρίως γιατί έχουν ένα καλό υπόβαθρο ως αθλητές και ως χαρακτήρες. Είναι πάρα πολύ συνεργάσιμοι και νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Πάντα πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις και κάτι περισσότερο. Είναι σχετικό το πόσο έτοιμοι θα είμαστε κάθε φορά. Ο Buckner είναι μόνο δύο μέρες μαζί μας. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Ξέρετε πως είναι πολύ καλός αθλητής. Είναι σε πολύ κατάσταση σε ότι αφορά το κορμί του και τον αγωνιστικό ρυθμό. Ίσως είναι σε καλύτερη κατάσταση από όλους. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να μπορέσει να ενταχθεί στο αγωνιστικό πλαίσιο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ήταν συμπαίκτης με τον Jenkins και υπάρχει μια πρότερη γνωριμία. Αυτό θα εξομαλύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ένταξή του εδώ. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε το διάστημα προσαρμογής που χρειάζεται κάθε παίκτης να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο και ομαλό.

Όλα τα φιλικά είναι παιχνίδια προετοιμασίας και πρέπει να είναι η διαδικασία εξέλιξης που απαιτεί να έχει κάθε ομάδα. Είναι σημαντικά να τα χρησιμοποιούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα και μέσα από αυτά τα συμπεράσματα να βελτιωνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως και το προχθεσινό φιλικό ήταν ωφέλιμο για εμάς, έτσι θα είναι και το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Σίγουρα ο δείκτης δυσκολίας είναι υψηλότερος. Είναι ένα πρόωρο φιλικό για ένα τέτοιο επίπεδο αντιπάλου, αλλά και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας και στα φιλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να βελτιωθούμε.

Με τον Σανικίντζε από όσο ξέρω υπάρχει μια συμφωνία από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα υπάρχει μια συνέχεια σε σχέση με πέρυσι… Υπάρχουν κάποια συστατικά από την περσινή σεζόν. Θεωρώ πως έχει γίνει μια πρόοδος σε πολλά επίπεδα και στοιχεία που αφορούν στην εξέλιξη της ομάδας. Και το μπάτζετ βελτιώθηκε σημαντικά και μπορέσαμε θεωρητικά να πάρουμε καλύτερους παίκτες για να φτιάξουμε ένα δυνατό ρόστερ. Όλα αυτά όμως αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο, από τον τρόπο που θα αγωνιστούμε και θα συμπεριφερθούμε στο παρκέ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα