Τσαϊρέλης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»

Τσαϊρέλης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»

Αλέξανδρος Καραλής
Τσαϊρέλης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο φιλικό ματς με τη Λουκόιλ και μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις για την πορεία της προετοιμασίας και τη νέα ομάδα του Άρη.

Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εξαιρετικός απέναντι στη βουλγαρική ομάδα, σημειώνοντας 16 πόντους, δείχνοντας με το «καλημέρα» άγριες διαθέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Τσαϊρέλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, δηλώνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στην προετοιμασία κι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσαϊρέλη στο aribc.gr:

- Για το φιλικό με τη Λουκόιλ: «Αυτό το φιλικό μας έδωσε τη δυνατότητα να «ξεφύγουμε» κάπως από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς μας, οπότε είναι εύλογο ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Στη φάση που βρισκόμαστε, το βάρος έχει πέσει στο μοντάρισμα και στην προσαρμογή στα «θέλω» του κόουτς και των συνεργατών του», τόνισε.
Από τέτοιους αγώνες βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, κυρίως το πώς εφαρμόζει η ομάδα για πρώτη φορά σε συνθήκες παιχνιδιού αυτά που γίνονται στις προπονήσεις. Σ' αυτά τα ματς βλέπεις τις αδυναμίες σου και δουλεύεις πάνω σ' αυτές. Σίγουρα στα φιλικά που ακολουθούν θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και κάποιες ελλείψεις».

- Για την παραμονή της ομάδας στο Πράβετς: «Πιστεύω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά στο Πράβετς. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο στόχος είναι να δεθεί η ομάδα στο παρκέ, αλλά και εξωαγωνιστικά. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά και στα δύο κομμάτια. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά πέρα από καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες και νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να χτίσουμε κάτι πολύ καλό στην πορεία»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα