Σαρώνει ήδη στις φανέλες ο Σίμονς! (pic)

Σαρώνει ήδη στις φανέλες ο Σίμονς! (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Σαρώνει ήδη στις φανέλες ο Σίμονς! (pic)

bet365

Ο Μπεν Σίμονς έχει ήδη χτίσει ένα εξαιρετικό όνομα στο «μαγικό κόσμο» του NBA, πριν καν πατήσει το πόδι του στα παρκέ του πρωταθλήματος, κάτι που φαίνεται στις συνολικές πωλήσεις στις φανέλες με το όνομά του.

Το Νο.1 του φετινού ντραφτ μπορεί να καυχιέται από τώρα ότι είναι πολύ δημοφιλής στους φαν του NBA, χωρίς καν ακόμη να έχει φορέσει τη φανέλα των Σίξερς σε επίσημο αγώνα.

Οι φανέλες με το όνομα του Αυστραλού, βρέθηκαν για το διάστημα 23/07-31/08 στη θέση Νο.10 των περισσότερων πωλήσεων σε όλο το NBA σύμφωνα με τοπικό μέσω στη Φιλαντέλφια, ενώ οι πωλήσεις της επίσημης μπουτίκ των Σίξερς ανέβηκαν, συγκριτικά με τον περσινό Ιούλιο, κατά 76%!

«Είναι ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι για να είμαι ειλικρινής και δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε ότι αλλάζει πρόσωπο ο οργανισμός μας αλλά πλέον το βλέπουμε», τόνισε σχετικά ο διευθυντής πωλήσεων των Σίξερς, Κρις Χεκ και συνέχισε, «το βλέπουμε στο πρόσωπο του Μπεν Σίμονς. Είναι χαρισματικός, έξυπνος, εμφανίσιμος κι έχει όλα αυτά που χρειάζονται όλοι οι σύγχρονοι αθλητές για να γίνουν διάσημοι», έκλεισε ο Χεκ, μιλώντας για τη φρενίτιδα που επικρατεί για το Σίμονς.

 

NBA Τελευταία Νέα