Σύσσωμη η μπασκετική κοινότητα στο πλευρό του Αγγελόπουλου

Gazzetta team
Σύσσωμη η μπασκετική κοινότητα στο πλευρό του Αγγελόπουλου
Συγκινημένος ο μπασκετικός χώρος της Ελλάδας έσπευσε να ευχηθεί συλληπητήρια στον εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο για το χαμό της γυναίκας του.

Ο χαμός της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας, δεν άφησε ασυγκίνητο όλον τον μπασκετικό κόσμο που συλληπήθηκε τον ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων».

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η Άρης Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«O πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του, Ιωάννας».

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιώργου Αγγελόπουλου για τον χαμό της συζύγου του, Ιωάννας».

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας.

Η τραγική είδηση μας προκάλεσε λύπη, αφού πρόκειται για μία νεαρή γυναικά, η οποία "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη θλίψη του και συλλυπείται τους οικείους της».

Η ανακοίνωση της Κύμης:

«Η Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ΚΑΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την οικογένεια του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας.»

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Απόλλωνα CARNA εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο και τους οικείους του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας».

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για την απώλεια της συζύγου του, Ιωάννας.»

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον άδικο χαμό της συζύγου του Ιωάννας.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα