Μεταγραφή και ανοιχτές προπονήσεις ο Κόροιβος

Αλέξανδρος Καραλής
Μεταγραφή και ανοιχτές προπονήσεις ο Κόροιβος

bet365

Η προετοιμασία του Κοροίβου έχει ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς για τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό η ομάδα ανακοίνωσε πως θα διεξαχθούν δυο ανοιχτές προς τον κόσμο προπονήσεις στο γήπεδο της ομάδας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Αποστολίδη.

Η ομάδα του Κόροιβου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα πλέι μέικερ, Απόστολου Αποστολίδη, ενώ ανακοίνωσε και δυο ανοιχτές προπονήσεις.

Οι φίλοι του Κοροίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις της προσεχούς Πέμπτης (01/09) και Παρασκευής (02/09) και να γνωρίσουν τους παίκτες της ομάδας τους, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Κοροίβου:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Αποστολίδη που γεννήθηκε την 1 – 1- 1992 και αγωνίζεται στην θέση του play maker με ύψος 1,92μ.»

«Η σκληρή δουλειά ξεκίνησε την Δευτέρα που μας πέρασε. Ο ιδρώτας ρέει άφθονος στο παρκέ του κλειστού της Ήλιδας και η ΚΑΕ Κόροιβος προσκαλεί τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν 2 ανοικτές προπονήσεις την Πέμπτη 1/9 και την Παρασκευή 2/9 από τις 6μμ μέχρι τις 7.30 και να γνωρίσουν τα νέα παιδιά που ήρθαν να αγωνιστούν για τον Κόροιβο. Είσοδος από την θύρα Α (κυλικείο γηπέδου).
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ η συνάντηση με τους παίκτες και τους προπονητές μας θα γίνει την Πέμπτη 1/9 από 5μμ μέχρι 5.45μμ αυστηρά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα