Μόνο νομικός σύμβουλος στον ΠΑΟ ο Μπαλτάκος

Μόνο νομικός σύμβουλος στον ΠΑΟ ο Μπαλτάκος

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως εφόσον ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, Δημήτρης, εξελέγη Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο πατέρας του θα αποχωρήσει από τη θέση του Αντιπροέδρου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ και θα κρατήσει μόνο αυτή του Νομικού Συμβούλου.

Μόνο νομικός σύμβουλος στον ΠΑΟ ο Μπαλτάκος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τον κύριο Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.  O κύριος Δημήτρης Μπαλτάκος είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και τους αγώνες που έχει δώσει για τον σύλλογο. 

Ως εκ τούτου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη  Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την  παραμονή του με την  ιδιότητα του  νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων. Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα  και  ανεξάρτητη συνεργασία τους  υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα».

Best of internet