Τίτλοι τέλους για Καλαμπόκη

Τίτλοι τέλους για Καλαμπόκη

Τίτλοι τέλους για Καλαμπόκη

Ο Γιάννης Καλαμπόκης με επιστολή του ανακοίνωσε της αποχώρηση του από την ενεργό δράση μετά από 17 χρόνια καριέρας σε Α2, Α1, στο εξωτερικό αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Ο 38χρονος γκαρντ την περασμένη σεζόν, που ήταν και η τελευταία του τελικά, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ενώ πιο πριμ φόρεσε τη φανέλα του Παλαιού Φαλήρου, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ από τον οποίο έκανε δύο περάσματα όπως και από ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, του Ικάρου Καλλιθέας, του Κολοσσού Ρόδου και του Ρεθύμνου.

Στο εξωτερικό έπαιξε στην Ιταλία με την Μπενετόν Τρεβίζο και στη Γερμανία με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ βοήθησε την Εθνική ομάδα να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009 στην Πολωνία.

«Η στιγμή που κάποτε φαινόταν μακρινή, έφτασε. Δύσκολη απόφαση, αλλά συνειδητή. Το τέλος μίας υπέροχης διαδρομής με βρίσκει γεμάτο από εμπειρία, γνώση αλλά και αξίες που μόνο ο αθλητισμό μπορεί να προσφέρει.

Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν που για πάνω από 20 χρόνια έκανα αυτό το "επάγγελμα". Η αγάπη, η αφοσίωση και η επιμονή που επέδειξα ίσως να με πήγαν λίγο παραπέρα από εκεί που θα με έφτανε το ταλέντο μου. Αυτό ήταν...», ανέφερε στην επιστολή της αποχώρησης του ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Best of internet