Έφυγε για Βουλγαρία ο Άρης

Έφυγε για Βουλγαρία ο Άρης

Στην πόλη Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Άρης από σήμερα (26/8) μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου.  

Έφυγε για Βουλγαρία ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν το πρωί της Παρασκευής (26/8) αναχώρησαν για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου για τις επόμενες 10 μέρες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι Ουίλ Κάμινγκς, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Δίπλαρος, Στέλιος Πουλιανίτης, Μάικλ Τζένκινς, Θόδωρος Ζάρας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ντέβιν Μαρμπλ, Σπύρος Μούρτος, Βαγγέλης Δημητρακάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Βασίλης Χρηστίδης, Διονύσης Τάταρης, Βασίλης Καββαδάς και Βασίλης Σίμτσακ. Ο Μόνος που απουσιάζει είναι ο Έρικ Μπάκνερ του οποίου η ημερομηνία άφιξης εκκρεμεί, αφού μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Θανάσης Μολυβδάς, δήλωσε πριν το ταξίδι:«Το συγκεκριμένο στάδιο προετοιμασίας είναι από τα πιο βασικά για την εξέλιξη της σεζόν. Η παρουσία μας στο Πράβετς έχει διπλό στόχο. Από τη μία, να «δεθούμε» αγωνιστικά και να αποκτήσουμε το στιλ που επιθυμούμε για τη σεζόν που έρχεται. Από την άλλη, να «δεθούμε» ως ομάδα, να αποκτήσουμε ομοιογένεια και εκτός παρκέ και να γίνουμε μία οικογένεια. Κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό τις προηγούμενες σεζόν και μας βοήθησε να κάνουμε καλές πορείες».

Συνεχίζοντας, το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη ανέφερε: «Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, όμως έχει παραμείνει και ένας σημαντικός κορμός από πέρυσι, ο οποίος θα μας βοηθήσει και στους δύο στόχους που ανέφερα παραπάνω. Έχουμε εμπειρία, αλλά και νεανικό ενθουσιασμό και το «πάντρεμα» αυτών των δύο θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Το μότο μας είναι ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε και μ’ αυτό θα πορευτούμε και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας».

Best of internet