Τα... τσέπωσε από τους Νάγκετς η Μπάμπεργκ

Gazzetta team
Τα... τσέπωσε από τους Νάγκετς η Μπάμπεργκ

bet365

Ο Χουάν Ερνάνγκομεθ δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Μπάμπεργκ αλλά η γερμανική ομάδα πήρε ένα σεβαστό ποσό από τους Ντένβερ Νάγκετς προκειμένου ο Ισπανός να πάει στο ΝΒΑ.

Πως έγινε ακριβώς αυτό; Όπως και στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πριν μερικά χρόνια είχε υπογράψει στα μέσα της σεζόν με την Σαραγόσα αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην Ισπανία γιατί οι Μιλγουόκι Μπακς του ζήτησαν να πάει κατευθείαν στο ΝΒΑ. Η ισπανική ομάδα όμως είχε συμβόλαιο μαζί του και έτσι πήρε τα 650.00 ευρώ που απαιτούνταν για να τον αφήσει ελεύθερο.

Το ίδιο έκανε και η Μπάμπεργκ. Ο Ερνάνγκομεθ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Εστουντιάντες, επελέγη στο νούμερο 15 του ντραφτ από τους Νάγκετς, έπαιξε στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας και μέχρι η ομάδα του Ντένβερ να αδειάσει χώρο στο σάλαρι καπ της για να μπορέσει να του προσφέρει συμβόλαιο αυτός υπέγραψε με την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Έτσι λοιπόν οι Νάγκετς χρειάστηκε να πληρώσουν την Μπάμπεργκ για να τον αποκτήσουν κάτι που δεν την ενόχλησε ιδιαίτερα, αφού από το πουθενά έβαλε στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό.

 

Τελευταία Νέα