Σίνγκλετον... μίας ανάσας - Νon-stop απ' τον περασμένο Οκτώβριο

Σίνγκλετον... μίας ανάσας - Νon-stop απ' τον περασμένο Οκτώβριο

Γιάννης Ράμμας
Σίνγκλετον... μίας ανάσας - Νon-stop απ' τον περασμένο Οκτώβριο

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον συνεχίζει να γράφει συμμετοχές και το gazzetta.gr κουράστηκε και μόνο που μέτρησε τις επίσημες συμμετοχές του απ' τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι τον... Ιούνιο του 2017.

Η συμμετοχή στο ΝΒΑ αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη, αλλά όχι κι η μοναδική επιλογή για τους Αμερικανούς, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συμβιβάζονται σχεδόν με οτιδήποτε σε διαφορετική περίπτωση.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν παίκτης των Ουίζαρντς μέχρι την άνοιξη του 2014 (12/4/14 η τελευταία συμμετοχή του) κι έκτοτε έχει φτάσει να ταξιδέψει σχεδόν όλο τον κόσμο: Στην Κίνα αμέσως μετά, επιστροφή στις ΗΠΑ για λίγο, πάνω απ' τον Ατλαντικό και μέχρι τη Ρωσία στη συνέχεια, στην Κίνα για δεύτερη φορά αυτή την εποχή, ενώ η Ελλάδα ήδη έχει οριστεί ως ο επόμενος προορισμός του.

Ανεξαρτήτως τι έχει σημασία, ταξίδι ή προορισμός, το πρώτο αποδεικνύεται άκρως κουραστικό.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν έχει σταματήσει να γράφει συμμετοχές απ' τον περασμένο Οκτώβριο κι ίσως συνεχίσει να το κάνει ακόμη κι εν μέσω προετοιμασίας του Παναθηναϊκού (στις 17/8 η πρώτη συγκέντρωση και στις 20/8 η αναχώρηση για το Καρπενήσι), αφού το πρόγραμμα της NBL τον θέλει σε δράση τουλάχιστον μέχρι τις 10/8. Χώρια τη συνέχεια εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων.

Και μπορεί το επίπεδο της εν λόγω κινεζικής λίγκας να μην είναι ό,τι πιο ανταγωνιστικό, αλλά τα 39:18 ανά συμμετοχή του μόνο λίγα δεν είναι.

Ο ορισμός του «non-stop».

Δείτε τις συμμετοχές του μετά απ' την τελευταία του ως NBAer στις 12/4/14:

* Η κινεζική ομάδα έχει προκριθεί στην best-of-five ημιτελική σειρά, ενώ οι Τελικοί της NBL κρίνονται στις 4 νίκες. Απ' τον Οκτώβριο και μετά έχει να δώσει από 26 (αν... δεν προκριθεί στα playoffs) μέχρι 39 αγωνιστικές στην Α1, από 1 μέχρι 3 στο Κύπελλο Ελλάδος κι από 30 μέχρι 37 στη EuroLeague!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα