Ανανέωσε με τους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ!

Ανανέωσε με τους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ!

Gazzetta team
Ανανέωσε με τους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ!

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ συμφώνησε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τριετή επέκταση συμβολαίου έναντι 85 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ τα σενάριο έδωσαν και πήραν πως οι Θάντερ θα κοιτάξουν να ανταλλάξουν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ προκειμένου να μην τον χάσουν χωρίς να πάρουν τίποτα πίσω το επόμενο καλοκαίρι που έληγε το συμβόλαιο του.

Τελικά όμως θα τον δουν να φοράει τη φανέλα του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο τριετές συμβόλαιο με τον 27χρονο γκαρντ να έχει δικαίωμα να το «σπάσει» μετά τον δεύτερο χρόνο.

Μάλιστα μέσα στη μέρα θα βρεθεί στην Οκλαχόμα μαζί με τον εκπρόσωπο του για να υπογράψει τη νέα συμφωνία που αν την εξαντλήσει θα του αποφέρει 85 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναμένεται να δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τη διοίκηση των Θάντερ για να την ανακοινώσουν επίσημα παρέα.

Αν τα 85 εκατομμύρια σας φαίνονται λίγα σε σχέση με τα ποσά που δόθηκαν σε άλλους παίκτες να σας θυμίσουμε πως πρόκειται για μάξιμουμ συμβόλαιο καθώς οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 26.5 εκατομμύρια για το 2017, 28.5 για το 2018 και 30.6 για το 2019 εάν δεν αποφασίσει να μείνει ελεύθερος σε δύο χρόνια από τώρα.

 

Τελευταία Νέα