Παπαθεοδώρου: «Να ανέβουμε από αύριο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

Παπαθεοδώρου: «Να ανέβουμε από αύριο»

Παπαθεοδώρου: «Να ανέβουμε από αύριο»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο καλό κλίμα ανάμεσα στα μέλη της Εθνικής Νέων και τόνισε πως πρέπει να φανούν έτοιμοι ώστε να ανέβουν από αύριο (23/07).

Η Ελλάδα θα παίξει στον ημιτελικό είτε με την Ισλανδία είτε με τη Γεωργία και αν νικήσει τότε θα έχει πετύχει τον στόχο της ανόδου αφού ανεβαίνουν τρεις ομάδες στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί των Βόσνιων ανέφερε, «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και αυτό μας γέμισε με παραπάνω άγχος στο ξεκίνημα. Παίξαμε με λάθος τρόπος στην αρχή, ήμασταν άστοχοι και δεν είχαμε ρυθμό.  Με την είσοδο κάποιων παιδιών βελτιωθήκαμε στην άμυνα, βάλαμε κάποια σουτ και φτάσαμε στη νίκη. Πλέον πάμε βήμα-βήμα, το πρώτο και πιο σημαντικό από όλα είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει να παρουσιαστούμε αύριο και πάλι έτοιμοι, γιατί η ομάδα είχε πολλές αναποδιές το τελευταίο διήμερο. Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να κερδίσουμε αύριο για να ανέβουμε κατηγορία και μετά την Κυριακή να παίξουμε για την πρώτη θέση», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. 

Για την κατάσταση του Μουράτου είπε: «Ο Μουράτος ήθελε να έρθει και σήμερα, αλλά τον πιέσαμε να μην έρθει. Θα δούμε πώς θα είναι σήμερα, γιατί ήταν περίπου 40 ώρες με πυρετό. Αν είναι απύρετος, θα έρθει αύριο πρωί και θα προσπαθήσει». 
 
Όσο για το μυστικό της ομάδας, τόνισε: «Πρώτα από όλα υπάρχει ποιότητα καλών παικτών, που θέλουν να είναι εδώ, περνάνε πολύ όμορφα μαζί γιατί είναι χρόνια μαζί. Είναι μια παρέα, που ταυτόχρονα έχει θέληση και δίψα να διακριθεί. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για μια ομάδα. Το πιο μεγάλο μυστικό είναι η επαφή που υπάρχει μεταξύ των παιδιών». 

Best of internet