Πρέλεβιτς: «Θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς»

Πρέλεβιτς: «Θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς»

Πρέλεβιτς: «Θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς»

bet365

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Champions League ενώ «καυτηρίασε» με χιουμοριστικό τρόπο την απουσία των οπαδών από την Πυλαία.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση του Champions League στο Μονάχο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αρχικά ανέφερε, «η πρώτη εντύπωση για το Champions League είναι πως θα υπάρχει καλός ανταγωνισμός. Δεν υπάρχουν ομάδες που είναι φαβορί για την κατάκτηση. Από τις 32 ομάδες που θα ξεκινήσουν πιστεύω οι 25 θα μπορούν να διεκδικήσουν συμμετοχή στο Final 4 και αυτό είναι καλό για την ποιότητα».

Για τις ομάδες που κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ: «Οι ομάδες είναι γνωστές στην Ευρώπη σε πολύ ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια άρα είναι ένας όμιλος που όλες θα διεκδικήσουν την πρόκριση».

Για το σενάριο να μπει και η Βαρέζε στον όμιλο ύστερα από την προκριματική φάση: «Άλλη μία ιστορική ομάδα. Δεν ξέρω πως θα είναι αγωνιστικά, αλλά με τον Κολντεμπέλα στο πόστο του του GM θα είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Θα είναι ένας ακόμη αντίπαλος με μεγάλο όνομα».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Βλέποντας το ρόστερ το φετινό αυτή τη στιγμή θέλουμε έναν ακόμη Αμερικανό παίκτη και αν προκύψει κάτι ακόμη. Θα είμαστε σε καλό επίπεδο που να μπορούμε να διεκδικήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τις νίκες σε κάθε παιχνίδι».

Για τη νέα σεζόν: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι επίσης σε καλό επίπεδο. Για τους ανθρώπους που αγαπούν πρώτα το άθλημα και μετά την ομάδα τους θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σεζόν. Για τους οπαδούς μας ελπίζω να έρχονται στα παιχνίδια μας γιατί δεν τους βλέπω και πολύ».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Οι απαιτήσεις είναι ίδιες με των τελευταίων ετών. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την τελευταία εξαετία. Έχει σημασία γιατί δείχνει πως έχουμε σταθερότητα και κραταμε το επίπεδο υψηλά για μεγάλο χρονικό διάστημα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα