4 απίθανα buzzer beaters στον τελικό του Summer League (vid)

4 απίθανα buzzer beaters στον τελικό του Summer League (vid)

Κώστας Κουκούσης
4 απίθανα buzzer beaters στον τελικό του Summer League (vid)

bet365

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο τελικός του Summer League του Λας Βέγκας ανάμεσα στους Μπουλς και τους Τίμπεργουλβς, με τους πρώτους να επικρατούν στην παράταση χάρη στον Ντένζελ Βαλεντάιν.

Μπορεί ο Τζέριαν Γκαρντ (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ), που αναδείχτηκε MVP του τελικού και ο Μπόμπι Πόρτις (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) να ήταν οι κορυφαίοι του Σικάγο όμως ο Βάλενταϊν ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση με τη Μινεσότα.

Ο ρούκι των Μπουλς πέτυχε μόνο 7 πόντους αλλά οι 5 από αυτούς ήταν οι πλέον καθοριστικοί. Αρχικά με το μοναδικό του τρίποντο στο παιχνίδι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του, στέλνοντας το στην παράταση (ισοφάρισε 77-77) με 0.2 δευτερόλεπτα να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής του διάρκειας.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στη συνέχεια (αφού οι Τίμπεργουλβς πρώτα είχαν κάνει το σκορ 82-82 με τρίποντο του Ξαβιέ Σάιλας) πήρε επάνω του την τελευταία επίθεση του αγώνα και με μια περίτεχνη ενέργεια κατάφερε να πετύχει το σουτ που έδωσε τη νίκη στους «Ταύρους», διαμορφώνοντας το τελικό 84-82 ακριβώς με τη λήξη του χρόνου.

Όσο για τους Τίμπεργουλβς ο πολυτιμότερος παίκτης του Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, Τάιους Τζόουνς (είχε βάλει μπροστά με τρίποντο τη Μινεσότα 77-74 προτού ισοφαρίσει ο Βάλενταϊν), έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του αλλά οι 27 πόντοι και οι 10 ασίστ του δεν έφταναν για να στεφτούν οι «Λύκοι» πρωταθλητές του καλοκαιριού.

 

NBA Τελευταία Νέα