Συνεχίζουν Καβς και Γκέιμπριελ
Στα ημιτελικά του Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας προκρίθηκαν οι Καβαλίερς με τον Κένι Γκέιμπριελ να έχει διψήφια νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ στην αναμέτρηση με τους Νετς.
Το Κλίβελαντ επικράτησε του Μπρούκλιν 91-83 στην παράταση με τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού να ξεκινάει στην βασική πεντάδα και να κάνει πολύ καλή δουλειά.
Ο Γκέιμπριελ λοιπόν στα 25 λεπτά που έμεινε στο παρκέ σκόραρε 11 πόντους με 4/6 δίποντα και 1/6 τρίποντα, μάζεψε 11 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο βοηθώντας την ομάδα του να περάσει στον επόμενο γύρο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
