Πιο προσεκτικά βήματα πλέον - Τι παίζει πια με Κλαβέρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιο προσεκτικά βήματα πλέον - Τι παίζει πια με Κλαβέρ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 σε μεγάλες μετεγγραφές και πλέον ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα, αλλά με ακόμη περισσότερη υπομονή αυτή τη φορά.

Πιο προσεκτικά βήματα πλέον - Τι παίζει πια με Κλαβέρ

Και Σίνγκλετον, και Τζέιμς, και Μπουρούση ο Παναθηναϊκός; Κι όμως. Και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις του. Πώς αλλιώς, όταν υπάρχουν ελεύθερες οι θέσεις των κοινοτικών. Μόνο που πια είναι πιο άνετος και δε βιάζεται για την επόμενη.

Η περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση εξελισσόταν με συγκεκριμένα δεδομένα, η υπογραφή του ναι μεν ύψωσε απαγορευτικό στην επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα, αλλά εν τέλει δεν ισχύει το ίδιο στη μετεγγραφή του Βίκτορ Κλαβέρ, τουλάχιστον όχι στο ακέραιο. Ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ αποτελεί πολυτέλεια στην ελεύθερη κοινοτική αγορά, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει κινηθεί με δυναμικό τρόπο προς το μέρος του και δε θα εγκαταλείψει την προσπάθεια, απλώς με νέα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός προφανώς και θα τον ήθελε στα χρώματά του τη νέα χρονιά, αλλά με τις μέχρι τώρα υπογραφές εκτός από υψηλού επιπέδου να 'ναι κι υψηλού κόστους πρέπει να επαναπροσδιορίσει τους υπόλοιπους στόχους του και φυσικά πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να ξοδεύει.

Η νέα προτεραιότητα είναι για την ενίσχυση στη θέση «4» (κι ακολούθως στη θέση «3»), αλλά, την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως μπορούν να περιμένουν τι άλλο μπορεί να προκύψει. Άλλωστε, με Σίνγκλετον, Τζέιμς & Μπουρούση κατά σειρά μόνο πίσω δεν είναι στο σχεδιασμό.

Έτσι περιμένουν την ολοκλήρωση του Summer League του Λας Βέγκας για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα των ελεύθερων παικτών. Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη ΠεδουλάκηΓιώργος Βόβορας, είναι εκεί και τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις, ανάμεσά τους ο Οκάρο Ουάιτ κι επίσης υπό προϋποθέσεις λόγω ήδη 4 ξένων στο ρόστερ ή ο Κέβιν Πάνγκος χωρίς η επιπλέον λύση στη θέση «1» ν' αποτελεί προτεραιότητα, αλλά πολλά περισσότερα θ' αρχίσουν να γίνονται γνωστά όσο πλησιάζει η ολοκλήρωσή του (18/8). Μέσα σ' όλα, προφανώς κι υπάρχει χώρος για Έλληνες, όπως ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Best of internet