«€830.000 για 2 χρόνια στον Πάνγκος ο Παναθηναϊκός»

Γιάννης Ράμμας
«€830.000 για 2 χρόνια στον Πάνγκος ο Παναθηναϊκός»

bet365

Καναδική ιστοσελίδα θέλει τον Παναθηναϊκό να 'χει επιστρέψει για τον κοινοτικό πόιντ γκαρντ Κέβιν Πάνγκος. Πώς έχει η κατάσταση μετά απ' τις πρώτες ανακοινώσεις παικτών.

O 23χρονος Καναδός πόιντ γκαρντ κατάφερε με τη φανέλα της ισπανικής Γκραν Κανάρια κι ανέβασε τις μετοχές του στην ευρωπαϊκή αγορά κι έχει τραβήξει από καιρό το βλέμμα του Παναθηναϊκού. Μόνο που έκτοτε έχει περάσει πολύς περισσότερος και... τίποτα.

Η καναδική ιστοσελίδα hoopshype.ca τον θέλει να 'χει επιστρέψει για την υπογραφή του έναντι €830.000 για 2 χρόνια, την οποία βοηθά και το κοινοτικό (σλοβενικό) διαβατήριό του.

Με τις θέσεις των ξένων ήδη κλεισμένες (Γκιστ, Φελντέιν, Σίνγκλετον & Τζέιμς), ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να κοιτά αλλού, εκτός αν είναι διατεθειμένος να κάνει την... υπέρβαση ως προς τα διαβατήρια στη Euroleague, η οποία αναμένεται άκρως κουραστική.

Κάτι τέτοιο ίσως ν' απέχει πολύ απ' την πραγματικότητα, αλλά ίσως όχι η ενίσχυση στη θέση «1». Η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση (ο Ίαν Βουγιούκας η φθηνότερη εναλλακτική) θα κρίνει πόσα λεφτά θα 'ναι διαθέσιμα για ενίσχυση στη θέση «3» ή «4» ακόμη και στη... συσκευασία ενός (Γιάνκοβιτς ή Κλαβέρ) κι από εκεί κι έπειτα φέρεται να υπάρχει και το συγκεκριμένο σενάριο.

Μάλιστα, ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, θα 'χει την ευκαιρία να τον δει από κοντά (Χοκς) στο Summer League του Λας Βέγκας (8-18), όπου επίσης θα βρίσκεται (8/7) αυτές τις ημέρες, όπως ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (Πέλικανς).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα