Μάντζαρης: «Να περιορίσουμε Μπογκντάνοβιτς και Σάριτς» (vid)

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Να περιορίσουμε Μπογκντάνοβιτς και Σάριτς» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Κροατία (08/07) και όλα όσα πρέπει να κάνουν οι διεθνείς μας στο παρκέ.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΟΚ για τον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά με την Κροατία και τόνισε πως πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι.

Αρχικά, ο διεθνής άσος δήλωσε: «Είναι λίγο πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς οι παλιοί πρέπει να βάλουμε τους νέους στο κλίμα για ένα do or die παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άυριο και αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τον βαθμό ετοιμότητας τόνισε πως... «Όλα τα παιδιά δείχνουν έτοιμα. Το συζητάμε καθημερινά, έχουμε έρθει πιο κοντά και πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η Εθνική απέναντι στους Κροάτες, «Πρέπει σίγουρα να περιορίσουμε τα επιθετικά τους ατού, όπως είναι ο Μπογκντάνοβιτς και ο Σάριτς. Επίσης πρέπει να κάνουμε ένα παρόμοιο ημίχρονο όπως αυτό με το Μεξικό, για να τρέξουμε και να παίξουμε άμυνα ώστε να έχουμε μεγάλη τύχη».

Ολοκληρώνοντας έστειλε το μήνυμά του στους Έλληνες, «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και τις ευχές του. Τον νιώθουμε δίπλα μας και μπορώ να υποσχεθώ πως αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να περάσουμε στον τελικό και να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα