Γκριν: «Με Ντουράντ θα γράψουμε ιστορία»

Gazzetta team
Γκριν: «Με Ντουράντ θα γράψουμε ιστορία»

bet365

Στήριξε τον νέο του συμπαίκτη και έδωσε υποσχέσεις.

Την επιλογή του Ντουράντ να φορέσει την φανέλα των Ουόριος, υπερασπίστηκε ο Γκριν, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέου συμπαίκτη, ενώ προέβλεψε ότι μαζί θα κάνουν πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις στην ιστορία του ΝΒΑ και ο Κέβιν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Ο Κέβιν έχει το δικαίωμα της επιλογής.

Πρόσφερε για εννιά χρόνια στην Οκλαχόμα, τους είναι ευγνώμων και του είναι ευγνώμονες. Έρχεται όμως η ώρα που πρέπει να πάρεις την απόφαση που κρίνεις καλύτερη για τον εαυτό σου και χαίρομαι που ο Κέβιν επέλεξε τη δική μας ομάδα.

Πιστεύω πως μας ταιριάζει απόλυτα, σε επίθεση και σε άμυνα, θα είναι ο εαυτός του και μπορούμε να πάρουμε πολλά πρωταθλήματα μαζί. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα που θα τα θυμούνται για πάντα στο ΝΒΑ και θα μείνουν στην ιστορία».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε ένα ακόμα... θετικό αυτής της κίνησης, αφού πλέον γλιτώνει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που δε θα χρειαστεί να μαρκάρει ξανά. Τουλάχιστον όχι σε αγώνα, γιατί θα τον έχει αντίπαλο σε αρκετές προπονήσεις.

«Εντάξει, θα τον μαρκάρω κάθε μέρα στην προπόνηση (γέλια). Πάντως είναι ένας τρομερός επιθετικός και είναι καλύτερο που θα τον έχουμε στην ομάδα μας παρά αντίπαλο» παραδέχτηκε ο Γκριν.

 

NBA Τελευταία Νέα