Κατσικάρης: «Να γυαλίζει το μάτι μας»

Κατσικάρης: «Να γυαλίζει το μάτι μας»

Gazzetta team
Κατσικάρης: «Να γυαλίζει το μάτι μας»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Τορίνο πως είναι αισιόδοξος παρά τις δυσκολίες που είχε η προετοιμασία.

Απουσίες, τραυματισμοί, αποχωρήσεις. Ο Φώτης Κατσικάρης υπογράμμισε πως η Εθνική δεν θα επηρεαστεί απ' όλα αυτά και θα δώσει τα πάντα στο Προολυμπιακό Τουρνουά, αφού το μάτι των διεθνών θα γυαλίζει.

«Είχαμε μια προετοιμασία υπό δύσκολες συνθήκες. Είναι μια διοργάνωση πολύ σύντομη με συγκεκριμένους αντιπάλους. Πάμε με αρκετά προβλήματα, με απουσίες, με τραυματισμούς με κάποια παιδιά που αποσύρθηκαν από την Εθνική Ομάδα, υπάρχει νέο αίμα και δεν πάμε με απαισιοδοξία. Δυσκολίες υπάρχουν, δουλέψαμε, τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια όλες αυτές τις μέρες. Αυτό που είπα είναι να... γυαλίζει το μάτι, να βγάλουμε ότι ψυχικά αποθέματα έχουμε, ώστε να μπορούμε να βγάλουμε και αυτά που έχουμε δουλέψει, σίγουρα όχι στον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας ή διάρκειας, αλλά αυτά που θα χρειαστεί να μας δώσουν και αυτές τις πιθανότητες να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε κατά την αναχώρηση για το Τορίνο.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τη σειρά του έκανε λόγο για τέσσερις τελικούς: «Είναι ένα παράξενο τουρνουά, στην ουσία είναι σαν τέσσερις τελικοί. Κάθε αγώνας σε βοηθάει να περάσεις στην επόμενη φάση, που είναι το επόμενο σκαλοπάτι, ώστε να φτάσεις ως τον τελικό και από εκεί στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το τουρνουά είναι δύσκολο, όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες. Δεν υποτιμούμε το Μεξικό και το Ιράν για παράδειγμα και φυσικά δεν υπερτιμούμε αντιπάλους όπως η Ιταλία και η Κροατία. Σεβόμαστε κάθε ομάδα το ίδιο, εμπιστευόμαστε τις δυνατότητες και τις δυνάμεις μας, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Για τον καινούργιο της παρέας, Γιώργο Μπόγρη, πάλι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους: «Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους σε ένα τέτοιο τουρνουά, γιατί δεν υπάρχει χρόνος να το καλύψεις, να αναπληρώσεις το κενό, να διορθώσεις το σφάλμα. Από το Ιράν ως τον τελικό πρώτα ο Θεός αν φτάσουμε. Αν αφαιρεθούμες σε ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει ο επόμενος αγώνας για να διορθώσεις το λάθος, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από την αρχή ως το τέλος».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα