Οι Ουόριορς «ψήνουν» τον Ντουράντ... όλη τη χρονιά!

Φάνης Παναγιώτου
Οι Ουόριορς «ψήνουν» τον Ντουράντ... όλη τη χρονιά!

bet365

Πριν από λίγο καιρό είδε το φως της δημοσιότητας το... τρομακτικό σενάριο της απόκτησης του Κέβιν Ντουράντ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ωστόσο αυτή η κίνηση φαίνεται πως υπάρχει στα πλάνα των Πολεμιστών από την αρχή της περασμένης χρονιάς!

Ήταν δεδομένο πως πολλές ομάδες θα προσελκύσουν τον Κέβιν Ντουράντ και μία εξ αυτών είναι κι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Μόνο που το ενδιαφέρον των Πολεμιστών για τον KD δεν ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά υπάρχει στα πλάνα τους από την αρχή της regular season. Όπως αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, παρά το γεγονός ότι οι Ουόριορς πήγαιναν από νίκη σε νίκη, πολλοί από τους πρωταγωνιστές είχαν συχνές επαφές με τον Ντουράντ, προκειμένου να τον πείσουν να πάρει το ταλέντο του και να μετακομίσει στο Γκόλντεν Στέιτ.

«Τον είχαν στο μυαλό τους. Μερικοί από τους παίκτες του έστειλαν πολλά μηνύματα. Οι επαφές με τον Ντουράντ δεν ξεκίνησαν τώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Λέτε να δούμε τελικά τον Κέβιν Ντουράντ στο πλευρό των Splash Brothers; Η απάντηση θα δοθεί στο άμεσο μέλλον, με τον KD να έχει συνάντηση με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (σ.σ. δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που θα συναντήσει) στη Νέα Υόρκη την 1η ημέρα του Ιουλίου.

 

NBA Τελευταία Νέα