Τα διαρκείας του Απόλλωνα

Τα διαρκείας του Απόλλωνα

Τα διαρκείας του Απόλλωνα

Ο Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

H ανακοίνωση: «Η στήριξή σας μας εμπνέει και η ενεργή συμμετοχή σας μας απογειώνει!

Με τη βεβαιότητα ότι κι εφέτος ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας θα βρεθεί δίπλα στον Απόλλωνα CARNA , η Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου ανακοινώνει τη διάθεση των καρτών διαρκείας.

Συγκεκριμένα, η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας του Απόλλωνα CARNA για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα ξεκινήσει στις 01/07/2016, ενώ την ίδια ημέρα ξεκινά και η ανανέωση των καρτών διαρκείας για τους κατόχους της περιόδου 2015-2016.

Θυμίζουμε ότι με την κάρτα διαρκείας ο φίλαθλος θα μπορεί να δει από κοντά τον νέο Απόλλωνα CARNA  σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, τόσο στο Πρωτάθλημα Α1, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τις νέες κάρτες διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να τις προμηθευθούν με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με τηλεφωνική παραγγελία στο 2610 643712 καθημερινά από τις 10:00 ως τις 15:00
 2. On-line μέσω διαδικτύου (www.viva.gr)  και του επίσημου website της ομάδας (www.apollonpatras.gr)
 3. Από τα γραφεία του Απόλλων Πάτρας στο κλειστό γήπεδο (Αριστοτέλους 11) καθημερινές και Σάββατα 10:00 – 15:00
 4. Με email στο tickets@apollonpatras.gr

Απαραίτητα ατομικά στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι είναι το ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και το ΑΦΜ τους.

Και φέτος η Διοίκηση του Απόλλωνα,  αντιλαμβανόμενη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση θα διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τις τιμές των καρτών διαρκείας προσφέροντας παράλληλα, για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο εκπτώσεις, απορροφώντας την αύξηση του Φ.Π.Α. κάτι που είχε πράξει και την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, όπως από πέρυσι έχει αποφασιστεί στο 70% της χωρητικότητας του γηπέδου οι κάρτες διαρκείας θα παρέχονται από 100 έως 120 ευρώ (μειωμένες κατά 20€ από πέρυσι).

Είναι σίγουρο πως και φέτος ο κόσμος του Απόλλωνα CARNA  θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα προμηθευτεί τις κάρτες διαρκείας, ώστε οι κερκίδες του κλειστού του Απόλλωνα να είναι γεμάτες ενισχύοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας.

 

Όσον αφορά τους περυσινούς κατόχους η ανανέωση των καρτών διαρκείας με την κατοχύρωση της ίδιας θέσης θα γίνεται από 01/07 – 25/07/2016 επιπλέον θα δικαιούνται έκπτωση ως εξής:

 • Για τις θέσεις VIP (πολυθρόνες) έκπτωση 10%  (από 500€ σε 450€)
 • Για τις αριθμημένες θέσεις  (EXECUTIVE κερκίδα A) έκπτωση 20% (από 200€ σε 160€)
 • Για τις αριθμημένες θέσεις  (EXECUTIVE κερκίδα B – πίσω από πάγκους ομάδων) η τιμή των καρτών είναι 120€
 • Για τις κάρτες STANDARD (κερκίδες Γ-Δ) έκπτωση 20% (από 100€ σε 80€),

Από 26/07/16 οι θέσεις θα είναι ανοιχτές για όλους.

Ειδική έκπτωση 10% θα υπάρξει για τους φιλάθλους που θα  προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας μέχρι τις 9/8/2016. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα ισχύσουν οι κανονικές τιμές.

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

VIP- ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ  500 €

Οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

-Αποκλειστική πρόσβαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου του Απόλλωνα στο ημἰχρονο του κάθε εντός έδρας  αγώνα με προσφορά αναψυκτικών, καφέ και ορεκτικών.

– Parking στο χώρο του γηπέδου.

-Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις-γεύματα – της ομάδας (έναρξη περιόδου-λήξη περιόδου)

– Έκπτωση 20% στη μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

 

Αριθμημένες  Executive A (200 €) & Executive B (120€)

Οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Εκπτωτικές δράσεις σε συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια της σεζόν  στον τοπικό τύπο και με SMS στους κατόχους των διαρκείας της κατηγορίας αυτής.

– Έκπτωση 15% & 10% αντίστοιχα  στη μπουτίκ του Απόλλωνα  στο Κλειστό Γήπεδο.

– Δυνατότητα απόκτησης μιας φανέλας της σεζόν 2015-16  με τις υπογραφές των παικτών του Απόλλωνα, κατόπιν κλήρωσης στον 1ο εντός έδρα αγώνα της ομάδας μας.

 

Standard- Βασική 100€ (Κερκίδες  Γ-Δ)

Οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Δυνατότητα συμμετοχής σε μια αποστολή εκτός έδρας κατόπιν κλήρωσης δίπλα στους αγαπημένους τους αθλητές του Απόλλωνα CARNA.

– Έκπτωση 10% στην  μπουτίκ του Απόλλωνα  στο Κλειστό Γήπεδο.

– Δυνατότητα παρουσίας με την συνοδεία του κηδεμόνα στα αποδυτήρια της ομάδας του Απόλλωνα CARNA και δυνατότητα συλλογής αυτογράφων και φωτογραφιών των αγαπημένων τους παικτών, κατόπιν συνεννόησης με τους αντίστοιχους προπονητές των ακαδημιών.

– Έκπτωση 15% στις μπουτίκ του Απόλλωνα στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Ειδικές κατηγορίες εκπτώσεων

 •  Γονείς Αθλητών ακαδημιών Απόλλωνα (με την έγγραφή έκπτωση 50% σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)
 • Άνεργοι  Κερκίδα Γ-Δ με υπόδειξη κάρτας ανεργίας, περιορισμένος αριθμός (30 τεμ) έκπτωση 50%  με τελική τιμή 50 €
 • Μαθητικά και φοιτητικά εισιτήρια κερκίδα Γ-Δ, περιορισμένος αριθμός (30 τεμ)  ονομαστικά με επίδειξη μαθητικής/φοιτητικής ταυτότητας με τελική τιμή 50 €

Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές

 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθεί  με τους παρακάτω τρόπους:

– μετρητοίς

– μέσω πιστωτικής κάρτας με 6 άτοκες δόσεις

Τέλος η ΚΑΕ Απόλλων CARNA  ανακοινώνει πως από την νέα αγωνιστική περίοδο όλοι οι αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου θα εφοδιαστούν με μια μοναδική αθλητική κάρτα και με αυτήν θα δικαιούται είσοδο σε όλους του εντός έδρας αγώνες της ομάδας εφόσον είναι ταμειακά ενήμεροι στη συνδρομές τους.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια και της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται διάφορες προσφορές προς τους κατόχους καρτών διαρκείας από την Διοίκηση  σε συνεργασία με τους Επίσημους Χορηγούς της ΚΑΕ Απόλλων CARNA».

Best of internet