Ξεκινάει το... κυνήγι του Ντουράντ

Gazzetta team
Ξεκινάει το... κυνήγι του Ντουράντ

bet365

Θάντερ, Ουόριορς και Σπερς είναι οι πρώτες ομάδες που θα συναντηθούν με το πιο “καυτό” όνομα του φετινού καλοκαιριού στο ΝΒΑ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κέβιν Ντουράντ έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πλέον περιμένει τόσο τη δική τους πρόταση όσο και των υπόλοιπων ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έτσι λοιπόν οι Θάντερ, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί του από τώρα παρότι οι εκπρόσωποι τους θα έχουν το δικαίωμα να τον συναντήσουν από την 1η Ιουλίου και μετά.

Οι “πολεμιστές” αναμένεται να φτάσουν στη Νέα Υόρκη (εκεί θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους ο Ντουράντ) έχοντας μαζί τους τον Στεφ Κάρι και τον Κλέι Τόμσον προκειμένου να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα τους, ενώ τα “σπιρούνια” θα επιστρατεύσουν τον Τιμ Ντάνκαν και τον προπονητή τους, Γκρεγκ Πόποβιτς. Το... κυνήγι του κορυφαίου free agent αυτού του καλοκαιριού μόλις άρχισε και όσο περνάνε οι μέρες οι ομάδες που θα θελήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του θα αυξηθούν, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ συμβόλαιο θα του προσφέρουν επίσης οι Μπόστον Σέλτικς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Μαϊάμι Χιτ.

 

NBA Τελευταία Νέα