Παπαθεοδώρου: «Είδα συγκέντρωση και διάθεση» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Είδα συγκέντρωση και διάθεση» (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Παπαθεοδώρου: «Είδα συγκέντρωση και διάθεση» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως κρατάει τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής Νέων στο νικηφόρο φιλικό με την Ουκρανία (99-58) ενόψει του Ευρωπαϊκού Β' κατηγορίας της Χαλκίδας (15-24/07).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε την αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας γιατί τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν παρουσίες μέσα στη χρονιά, έχουν παίξει πολύ λίγα παιχνίδια. Για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό, να πάρουν παιχνίδια, να βρούνε ρυθμό και να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Από αυτό το κομμάτι είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

Σήμερα είδα συγκέντρωση και διάθεση, δύο πράγματα που είναι πάρα πολύ σημαντικά, παρόλο που η διαφορά άνοιξε γρήγορα. Τα παιδιά δε σταμάτησαν να πιέζουν μέχρι το τέλος. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες επιλογές μας, και κάποια νεκρά διαστήματα. Πρέπει να βάλουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας».

Όσο για τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος επανήλθε μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, υπογράμμισε με τη σειρά του: «Είναι κάτι που περίμενα καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και θέλω να συνεχίσω να είμαι στην Εθνική. Έχουμε πολλά πράγματα να βάλουμε ακόμη στο παιχνίδι μας. Ήταν τέλειο να παίζεις μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά υπάρχει και πίεση. Στη Χαλκίδα η αίσθηση της έδρας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, επειδή το γήπεδο είναι μικρότερο».

 

Τελευταία Νέα