Υπάρχει δεδικασμένο - Ο Κάρι θα παίξει στον 7ο Τελικό!

Φάνης Παναγιώτου
Υπάρχει δεδικασμένο - Ο Κάρι θα παίξει στον 7ο Τελικό!

bet365

Ο Στεφ Κάρι εξοργίστηκε, αντέδρασε άσχημα, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δούμε κανονικά στον 7ο Τελικό.

Στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του Game 6 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Κάρι χρεώθηκε με το 6ο του φάουλ κι αντέδρασε με άσχημο τρόπο, πετώντας τη μασέλα του, η οποία βρήκε έναν φίλο των Καβς! Έκτοτε κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια σχετικά με τη συμμετοχή του στο Game 7, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.

Βλέπετε, υπάρχει... δεδικασμένο, αφού τον Οκτώβριο του 2015 ο Όστιν Ρίβερς των Λος Άντζελες Κλίπερς είχε τιμωρηθεί με $25.000 επειδή πέταξε ένα μαξιλάρι στις εξέδρες, ενώ τον Δεκέμβριο του 2014 ο Ενές Καντέρ των Γιούτα Τζαζ τότε είχε πετάξει κι εκείνος τη μασέλα του, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί επίσης με $25.000 πρόστιμο.

Επομένως, το πιθανότερο σενάριο είναι το ΝΒΑ να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Στεφ Κάρι. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για διαφορετικά περιστατικά από τις αποβολές του Ρέτζι Μίλερ το 2001 και του Ουντόνις Χάσλεμ το 2006, αφού οι δύο τελευταίοι πετώντας μασέλα και τσίχλα -αντίστοιχα- είχαν χτυπήσει τους ίδιους τους διαιτητές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα