Ο Σίνγκλετον, τα χρονικά περιθώρια κι οι εναλλακτικές

Ο Σίνγκλετον, τα χρονικά περιθώρια κι οι εναλλακτικές

Γιάννης Ράμμας
Ο Σίνγκλετον, τα χρονικά περιθώρια κι οι εναλλακτικές

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δε βιάζεται τόσο, αλλά διατηρεί κι εναλλακτικές.

Θα περίμενε κανείς πως με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη να 'χει ανακοινωθεί στις αρχές του μήνα ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού θα 'χε προχωρήσει αρκετά σχεδόν 2 εβδομάδες αργότερα. Κι όμως, παραμένει στάσιμος, αφού έτσι τον... θέλει ο Κρις Σίνγκλετον. Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουρντ βρέθηκε απ' την πρώτη στιγμή ψηλά στη λίστα του και με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, αλλά η ανταπόκριση δεν είναι η αντίστοιχη.

Κι αυτό γιατί ανάμεσα στις υποχρεώσεις του με τη φανέλα της κινεζικής Ανχούι Γουενάι δεν έχει να σκέφτεται μόνο τη δική του υπαρκτή πρόταση, αλλά και την πιθανή απ' την πατρίδα του κι όχι μόνο. Η συμμετοχή στο ΝΒΑ ανέκαθεν αποτελούσε όνειρο για οποιονδήποτε Αμερικανό, πόσω μάλλον για τον ίδιο, έχοντας ήδη μετρήσει μία 3ετία με τη φανέλα των Ουίζαρντς (2011-14).

Έτσι παραμένει αναποφάσιστος στην πιθανότητα συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, απ' την πλευρά του, έχει χρόνο να τον περιμένει, αλλά όχι για πάρα πολύ ακόμα (1/7 το άνοιγμα αγοράς στο ΝΒΑ) και γι' αυτό τσεκάρει διαρκώς τη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα