Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ ο Κριάπα

Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ ο Κριάπα

Φάνης Παναγιώτου
Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ ο Κριάπα

bet365

Ο Βίκτορ Κριάπα κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχίζουν να βαδίζουν σε κοινούς δρόμους και τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ο αρχηγός, εκείνος που με δικό του καλάθι έσωσε την ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε, θα συνεχίσει στη Μόσχα και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, όπως έγινε επίσημα γνωστό!

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε για τον Βίκτορ Κριάπα: «Κάναμε χρήση της option στο συμβόλαιο του Βίκτορ» και είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα τον αρχηγό μας. Ο Βίκτορ είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, όχι μόνο για τις ικανότητες του, αλλά για την εμπειρία του και την έντονη επιθυμία που έχει να παίζει μπάσκετ. Του εύχομαι υγεία και να διατηρήσει το ίδιο ισχυρό κίνητρο, όπως και την ίδια προσπάθεια στο παρκέ...»

Ο Βίκτορ Κριάπα βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ από το 2002 (σ.σ. από το 2004 έως το 2008 έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Μπλέιζερς και τους Μπουλς) κι έχει κατακτήσει 2 φορές τη Euroleague κι 6 φορές τη VTB League. Έχει πάρει μέρος σε 509 ματς (σ.σ. πρώτος στη λίστα ο Χόλντεν με 519) και στη συλλογή του έχει πολλές ατομικές διακρίσεις, όπως το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Euroleague το 2009, ενώ το 2013 ήταν ο κορυφαίος Ρώσος της χρονιάς!

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα