Ο άνθρωπος που έδωσε ώθηση για το 2-1 των Καβς!

Φάνης Παναγιώτου
Ο άνθρωπος που έδωσε ώθηση για το 2-1 των Καβς!

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς εμφάνισαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο Game 3 κι υπάρχει εξήγηση γι’ αυτή την αλλαγή σε σχέση με τους δύο πρώτους Τελικούς.

Οι δύο πρώτοι Τελικοί ήταν ένας εφιάλτης για τους Καβαλίερς. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι έχασαν από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί τους και το 2-0 δεν έμοιαζε τόσο… παράξενο. Το χειρότερο για το Κλίβελαντ ήταν πως μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής έχοντας πραγματοποιήσει -δίχως υπερβολή- τραγικές εμφανίσεις! Η εικόνα τους ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα κι αναμενόμενα η ψυχολογία τους δεν ήταν η καλύτερη.

Χρειαζόταν κάποιος να τους δώσει έξτρα ώθηση κι αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στο πρόσωπο του Phil Handy. Ένας εκ των συνεργατών του Τάιρον Λου στον πάγκο των Καβς!

Και δεν το έκανε με… καλό τρόπο. Τους τα είπε έξω από τα δόντια. Με άσχημα λόγια, όπως αναφέρουν πηγές από τ’ αποδυτήρια των Καβς. Ο Handy έβρισε, αμφισβήτησε την αντοχή τους και τη σκληράδα τους και τους έδωσε να καταλάβουν τι θα σημαίνει πιθανή αποτυχία στους Τελικούς!

«Ήταν τσαντισμένος. Ενοχλημένος από τον τρόπο που παίξαμε! Κοίτα κι εμείς το είδαμε ως ασέβεια (σ.σ. τις δύο βαριές ήττες από τους Ουόριορς), αφού καμία ομάδα δεν μας το έχει σε αυτό το βαθμό», ανέφερε ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον. Για να συμπληρώσει ο Τσάνινγκ Φράι: «Μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον να σου θυμίζει ποιος είσαι!»

Ο Τζέφερσον είπε ακόμα: «Η συμπεριφορά του Phil δεν ήταν συνηθισμένη, αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι ξεφεύγουν από τα όρια τους και χρειάζεται να πουν αυτά που αισθάνονται. Αυτά που πιστεύουν ότι πρέπει να ειπωθούν. Κι αυτά (σ.σ. όσα τους είπε ο Phil Handy) ήταν πέρα από κάθε αμφιβολία αυτά που έπρεπε να ακουστούν!»

Ο ΛεΜπρον, λοιπόν, κι η παρέα του τα… άκουσαν για τα καλά μετά το 2-0. Ο συνεργάτης του Τάιρον Λου τους πρόσβαλε, αλλά το έκανε με σκοπό να τους δώσει έξτρα ώθηση. Και τ’ αποτελέσματα φάνηκαν στο Game 3, εκεί όπου οι Καβς μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

 

NBA Τελευταία Νέα