ΛεΜπρόν σε Τζάκσον: «Είμαι αυτός που είμαι, ούτε ο Μάικ, ούτε ο Αλί»

ΛεΜπρόν σε Τζάκσον: «Είμαι αυτός που είμαι, ούτε ο Μάικ, ούτε ο Αλί»

Ο εαυτός του θα παραμείνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος απάντησε στα όσα είπε ο Φιλ Τζάκσον αναφορικά με αυτόν και τον Μάικλ Τζόρνταν.  

ΛεΜπρόν σε Τζάκσον: «Είμαι αυτός που είμαι, ούτε ο Μάικ, ούτε ο Αλί»

Ο 11 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ τόνισε πως ο «βασιλιάς» θα πρέπει να γίνει... Μάικλ Τζόρνταν και να πάρει στις πλάτες του την ομάδα του στον δρόμο για την μεγάλη ανατροπή στη σειρά των τελικών.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για τα σχόλια του θρυλικού προπονητή και δεν δίστασε να απαντήσει, ξεκαθαρίζοντας πως θα παραμείνει πιστός στον... εαυτό του.

«Νομίζω πως το να πάω και να παίξω όπως παίζω πάντα και να είμαι πιστός στο παιχνίδι μου, προσπαθώντας να ηγηθώ αυτής της ομάδας είναι το καλύτερο που έχω να κάνω. Αυτός είμαι», είπε αρχικά ο εκνευρισμένος ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Κανείς άλλος. Ούτε ο Μάικλ, Ούτε ο Αλί. Δεν είμαι κανένας άλλος που να έχει κάνει τόσα πολλά εκπληκτικά πράγματα για τον αθλητισμό. Είμαι αυτός που είμαι και αν είμαι ικανός να βγω έξω και να κάνω ένα εκπληκτικό παιχνίδι, δε θα γίνει επειδή θα είμαι... δαιμονισμένος. Θα γίνει επειδή έχω δουλέψει τον... κ%@ο μου όλη τη σεζόν», πρόσθεσε.

«Ο Φιλ είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ο Μάικ ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά είμαι αυτός που είμαι», είπε ολοκληρώνοντας.

Best of internet