Μάντζαρης: «Επαγγελματική η... αστοχία του Χάκετ»

Μάντζαρης: «Επαγγελματική η... αστοχία του Χάκετ»

Μάντζαρης: «Επαγγελματική η... αστοχία του Χάκετ»
Στην... επαγγελματική αστοχία του Ντάνιελ Χάκετ στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης λίγη ώρα πριν την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV για το μεγάλο τρίποντο της ισοφάρισης στον 4ο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

«Από αύριο ξεκούραση και διακοπές. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια και είσαι ο νικητής τότε είναι όλα καλά. Ήταν υπέροχο το πανδαιμόνιο με τους οπαδούς στο ΣΕΦ», είπε αρχικά.

Για την καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε:
«Οι πρόεδροι δίναν συγχαρητήρια στους παίκτες, ο Βασίλης με τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο είχαν έναν εγκάρδιο χαιρετισμό»

«Πρόλαβα και του είπα να την χάσει, ήταν ψύχραιμος όμως ο Ντάνιελ, εκείνος έχασε... επαγγελματικά την βολή, ήμουν εγώ εκεί που έπρεπε και ήξερα ότι από τη στιγμή που η μπάλα έφυγε από τα χέρια μου θα έμπαινε μέσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στην κάμερα του ΟΤΕ TV μίλησαν και οι Χάκετ και Παπαπέτρου.

«Νομίζω πως ήταν πολύ καλά και όλη η σκληρή δουλειά που ρίξαμε φέτος απέδωσε. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά και είναι πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα», είπε από την πλευρά του ο Ντάνιελ Χάκετ.

«Η μεγαλύτερη χαρά είναι αυτή που δίνουμε στον κόσμο και αυτό μας κάνει και εμάς χαρούμενος. Η σεζόν είχε πολλούς τραυματισμούς, αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά. Μετά από κάποιες πολύ δύσκολες περιόδους καταφέραμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα