Και ο Παππάς στο τουρνουά του Πρίντεζη

Και ο Παππάς στο τουρνουά του Πρίντεζη

bet365

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό και ο Νίκος Παππάς θα πάρει μέρος στο 3on3 τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη.

Το AegeanBall Festival, το οποίο θα λάβει χώρα στη Σύρο (13-17/7) αναμένεται να φιλοξενήσει μερικά από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού (και όχι μόνο) μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το AegeanBall Festival ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει μια γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του τουρισμού, που θα προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε όσους παίξουν, σε όσους το παρακολουθήσουν από κοντά και φυσικά στους… τηλεθεατές, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν πανελλαδικά την κορύφωση του μεγάλου γεγονότος απευθείας από το κρατικό κανάλι!

Μην ξεχνάμε, όμως και τους καλεσμένους μας έτσι; Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό, σειρά έχει ο Παναθηναϊκός και ένας παίκτης που όσοι γνωρίζουν δικαίως τον αποκαλούν “αυτοκράτορα” των 3χ3!

Ναι, εννοείται πως μιλάμε για τον Νίκο Παππά! Ένα αθλητή με τεράστια χάρισμα επιθετικά στο 1 Vs 1 παιχνίδι, ικανό να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο σε αυτό το στιλ μπάσκετ. Ο Νίκος Παππάς ανταποκρίθηκε ακαριαία στο κάλεσμα του AegeanBall, θα βρεθεί στην Σύρο για να αγωνιστεί και αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του, είναι και… αγριεμένος!

“Με το που άκουσα για αυτή την πρωτοβουλία στο όμορφο νησί της Σύρου και πως η ιδέα ανήκει στον Γιώργο Πρίντεζη, δεν το σκέφτηκα δευτερόλεπτο. Aνυπομονώ να περάσει ο καιρός και να έρθει η στιγμή για να παίξω στο 3χ3 του AegeanBall.

Ακούω ότι θα είναι όλος ο καλός κόσμος εκεί. Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού θα περάσουμε καλά και θα τα έχουμε όλα στο πιάτο. Φίλους, καλή παρέα, θάλασσα, διασκέδαση. Προσωπικά, όμως, το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το τουρνουά. Θα κατέβω με την ομάδα μου με στόχο να κατακτήσουμε το τρόπαιο”!

Ο Νίκος Παππάς που έχει τρομερή παράδοση και ποσοστό νικών σε αγώνες 3χ3 συμπλήρωσε: “Σας περιμένουμε όλους στη Σύρο για ένα μεγάλο Event και θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να περάσουμε καλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα είναι εκεί ή θα το δει από την τηλεόραση“.

Ο “χορός των καλεσμένων” θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, όπου θα δημοσιευτούν στο www.aegeanball.gr και οι λεπτομερείς πληροφορίες για την δομή του τουρνουά και πολλά ακόμα πράγματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού στην Σύρο! Με τους φίλους σας, τις οικογένειές σας και όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο!

Σας περιμένουμε, 13-17 Ιουλίου!»

 

Τελευταία Νέα