ΜακΝιλ για Άρη: «Θέλω να συνεχίσουμε»

ΜακΝιλ για Άρη: «Θέλω να συνεχίσουμε»

Gazzetta team
ΜακΝιλ για Άρη: «Θέλω να συνεχίσουμε»

bet365

Ο Τζέρελ ΜακΝιλ αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του στον Άρη και μίλησε ξεχωριστικά για τη διοίκηση της ομάδας, τον Δημήτρη Πρίφτη και τους φιλάθλους!
Η συνέντευξη του ΜακΝιλ στη Metrosport:

-Για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με τον Άρη:
«Είχε γίνει μια επαφή με τους ανθρώπους του Αρη, ήθελα όμως να τελειώσει η χρονιά. Θέλω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, προέχει να καθίσουμε και να συζητήσουμε. Δεσμεύομαι όμως ότι ο Αρης θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω».

-Για τον Δημήτρη Πρίφτη:
«Με βοήθησε απίστευτα. Εχω ξαναπεί ότι ήταν από τους λόγους που ήρθα στον Αρη. Είναι άνθρωπος που βοηθάει τους παίκτες του, στέκεται δίπλα του, τους καλύπτει. Οι δε παίκτες παίζουν για τον προπονητή. Τα δίναμε όλα στο παρκέ και για τον προπονητή μας. Με μεγάλη χαρά θα συνέχιζα τη συνεργασία μου με τον κόουτς γιατί είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, μαζί με το υπόλοιπο σταφ έκαναν τρομερή δουλειά στην ομάδα. Η δική του παραμονή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου, αυτό ισχύει και γι’ άλλα παιδιά».

-Για τη φετινή σεζόν:
«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, μέσα μου πιστεύω όμως ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Το βασικό στοιχείο ήταν ότι ήμασταν ομάδα. Τη χημεία που είχαμε δεν τη συναντάς συχνά στον επαγγελματικό αθλητικό. Δεθήκαμε ως αθλητές και χαρακτήρες, θα έλεγα χωρίς αμφιβολία ότι ο ένας νοιαζόταν για τον άλλον και σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί και εκτός γηπέδου».

-Για τη διοίκηση:
«Είναι φοβεροί άνθρωποι. Είναι σημαντικό για έναν αθλητή να νιώθει την υποστήριξη της διοίκησης και των ιδιοκτητών της ομάδας. Εκαναν πολλά περισσότερα πράγματα για μας, δεν περιορίστηκαν στο να είναι συνεπείς απέναντί μας».

-Για τους φιλάθλους:
«Το ότι μετατρέψαμε την έδρα μας σε ένα φρούριο, οφείλεται στην δική τους ενέργεια και παρουσία. Το ότι δεν έλειψαν ποτέ από κανένα γήπεδο, δείχνει την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μας υποστήριξαν και στις κακές στιγμές, γιατί εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλαθλοι. Δεν ξεχνώ ότι μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο ημιτελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα