Παππάς: «Τεράστιες προσωπικότητες Διαμαντίδης, Σπανούλης»

Παππάς: «Τεράστιες προσωπικότητες Διαμαντίδης, Σπανούλης»

Παππάς: «Τεράστιες προσωπικότητες Διαμαντίδης, Σπανούλης»

Αφού αρχικά παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, στην συνέχεια ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στους Διαμαντίδη και Σπανούλη τους οποίους χαρακτήρισε τεράστιες προσωπικότητες.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Σαφώς και το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός. Χάσαμε τρία ματς, νικήσαμε σε ένα. Το θέλαμε πολύ, αλλά το χάσαμε με δύο τεράστια σουτ του Βασίλη. Δεν έχουμε πολλά λόγια να πούμε. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι πετυχημένοι. Και οι πρόεδροι μας και αυτοί του Ολυμπιακού και ο Σπανούλης με τον Διαμαντίδη είναι τεράστιες προσωπικότητες και ξέρουν να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου. Μακάρι να παραδειγματίζεται ο κόσμος που τσακώνεται για ένα αποτέλεσμα».

Για το αν σήμερα έπαιξε και για τον Διαμαντίδη: «Σήμερα δεν έπαιζα μόνο για τον Μήτσο, έπαιζα για την ιστορία του συλλόγου, για να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Παράλληλα, ήταν το τελευταίο ματς του Μήτσου. Όταν αργότερα θα αναφέρεται το παιχνίδι ως το τελευταίο του Διαμαντίδη θα είμαι και εγώ μέσα και νιώθω περηφάνια. Ο Δημήτρης φεύγει με ψηλά το κεφάλι, αν και θέλαμε τη νίκη. Ένας τεράστιος παίκτης αποχαιρετίστηκε με ένα τεράστιο ματς».

Για τον αγώνα: «Όλα τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, δεν μπορείς να έχει παράπονα. Δεν είχαμε ένα ρόστερ με 12 παίκτες ανά πάσα στιγμή έτοιμους να βοηθήσουν. Προσαρμοστήκαμε. Είδατε πως παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα δεν αγωνίστηκαν, ενώ κι εκείνος είναι εξαιρετικός παίκτης. Μείναμε από δυνάμεις, κάποιοι βγήκαν με φάουλ. Ζηλεύω τους ουδέτερους που απόλαυσαν το ματς και θα πάνε για ύπνο γεμάτοι με το θέαμα που παρουσίασαν».

 

Best of internet