Ολυμπιακός vs. Παναθηναϊκός… πράξη τρίτη!

Ολυμπιακός vs. Παναθηναϊκός… πράξη τρίτη!
Η σειρά των Τελικών της Basket League επιστρέφει στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακός να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Τζάμπολ στις 19:30, τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 4.

Κάθε χρόνο, η σειρά των Τελικών είναι συναρπαστική. Αυτό, όμως, που έχει γίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο! Δύο break, δύο ματς που κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ κι ένα φοβερο buzzer beater από τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ είχε προηγηθεί η… τριποντάρα του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Η ραψωδία των φετινών Τελικών συνεχίζεται στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μην την… πατήσει, όπως στο Game 1. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έδειξε στο πρώτο ματς ότι μπορεί να φύγει νικητής από το Φάληρο και στόχος του είναι να το αποδείξει εκ νέου.

Στο… καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κι οι συνεργάτες δεν έχουν να σκέφτονται για κάποιο σημαντικό πρόβλημα, καθώς άπαντες οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι για τον τρίτο τελικό. Από την άλλη, ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίζει να κάνει τα πλάνα του δίχως τον τραυματία Βλάντο Γιάνκοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα